30 juni, 2010

Spännande människor

Blev en lång hemresa... Fastande ett dygn i New York på väg hem från USA... Träffade två judiska killar (strax under trettio år) som bor i Miami Florida - ruggit skärpta. De var på väg för att hälsa på släkten i Israel för två veckors semester, vilket spännande samtal... I baren på Chilis där jag käkade och drack kaffe snackade jag även med en kille från Dublin som numera bor och arbetar i USA - så skön...

Akshardham templet i New Delhi...

På mitt KLM-plan till Amsterdam (blev uppgraderad till business class pga av försenad hemresa - halleluja!) hamnade jag jämte en indisk man, Ravi Karkara, uppvuxen i Delhi med rötter i Punjab. Ravi arbetar för UNICEF (FN:s barnfond). Vi blev bästa vänner! Ravi är hindu och numera bosatt med sin fru i New York City och vi kommer garanterat att träffas fler gånger - han var helt underbar! Vi samtalade djupt och jämförde hinduism och kristen tro hela hemresan nästan, skojjade, skrattade och hade verkligen jättekul tillsammans - samma personkemi liksom :). Jag förklarade och berättade om Jesus, korsdöden och uppståndelsen för Ravi. Berättade om helandeunder och fick be för honom två gånger under vårt samtal. Ravi är en ödmjuk sökare som hörde det kristna kärnbudskapet om förlåtelse, nåd, villkorslös kärlek och andra chans för första gången! Tänka sig - vi är jämngamla och han hör budskapet för första gången - helt onådd alltså... Tårar blänkte i hans ögon när jag sa att Jesus tog hela världens dåliga karma i sin kropp med sig upp på korset!

Jag älskar att resa!

Vi hörs!

27 juni, 2010

Megaförsamlingen gör intryck!

Sitter under den stekheta solen vid hotellets pool i Louisiana...

Predikat två möten idag - många frälsta! Församlingen (Shreveport Community Church) jag besöker har mer än 5000 människor som kallar den för sitt hem och över 4000 människor som ger ekonomiska bidrag... En megaförsamling som äger sin egen "Country Club" - lång-golfbana (18 hål), pool och restaurang... De har sitt eget "Starbucks" café på kyrktorget och driver en skola med över 700 elever, eget gym, ungdomskyrka, värsta grymma barnkyrkan mm... Missionsarbetet är gigantiskt! Njuter deras gästvänlighet, excellens, lär mig mycket och tar med mig många intryck hem till Stockholm...

Amerikanska södern är sååå härlig! Igår åt jag alligator :). De pratar brett och släpigt och klär sig snyggt... De har klass, är värdekonservativa och artiga... Ljuvligt ställe på jorden! Nu ska jag läsa boken "Sju år i Tibet" om den österrikiske äventyraren och upptäcktsresanden Heinrich Harrer... Han kommer från min pappas hemby -Knappenberg i södra Österrike...

Imogon flyger jag till Stockholm!

Vi hörs!

26 juni, 2010

På väg till Louisiana!

Firat lite midsommar med sill köpt på IKEA här i USA och stökat undan administration på SOS kontoret i Pittsburgh tillsammans med min fantastiska sekreterare Martina Almqvist!

Midsommarfirande i Almqvists trädgård...


Nu är Peter och jag på väg till amerikanska södern och pastor Denny Durons församling i Shreveport, Louisiana... Läs här! Känner pirret och har en förväntan till den helige Ande! Hur ska himlen överraska oss?

Vi har bett med ca 300 till frälsning i USA på tre veckors turné och ca 130 har blivit döpta i eld och sprutat i tungor! Helandeunder, befrielsetårar och kul och spännande möten med nya bekantskaper - tack Gud för USA!

Fantastiska Grand Canyon...

Jag älskar det här landet genuint och med hela hjärtat! Friheten i sinne och tankar, inget är omöjligt, generösa, gästfria och livsglada människor och varma sanna vänner! Tack Gud för fristaden och oasen som du gett familjen Amritzer här i USA!

Vi hörs!

23 juni, 2010

SOS firar ett år på CCC!


Ja... Snart smäller det! Tänk att vi redan firar ett år som cityförsamling den 29 augusti! Om bara två månader invaderar vi Stockholms gator, den 27-29 augusti! Kan knappt bärga mig faktiskt... Det är ett väldigt intresse från så många håll. En hel ungdomsgrupp från Norge kommer för att hjälpa oss gatuevangelisera och amerikaner bokar just nu biljetter för att få sitta på första parkett. Släktingar till våra medlemmar planerar en helg i Stockholm i slutet av augusti och då inte för att njuta sensommarvädret, utan vilda evangelisttjänster!

Vi kommer att hålla till på CCC i Stockholm...

Vi har bokat sovsalar. Vi ordnar just nu med nödvandiga tillstånd för strategiska platser för "outreach" i city. Vi har precis bokat CCC (Stockholm City Conference Center) på Barnhusgatan mitt i Stockholm med 1400 sittplatser för ett-års jubileet med evangelist Reinhard Bonnke på söndag eftermiddag kl 16:00!

På fredagkväll (den 27/8) predikar min gode vän och den såå kärleksfulle och radikale evangelisten Christian Hedegaard från Danmark! Han har ett enormt hjärta för utslagna och hemlösa och driver rehab för missbrukare och hem för psykiskt sjuka människor i sitt hemland. Jag tror på både befrielser från demoniskt betryck och Guds hjärta kommunicerat för trasiga själar den kvällen. På natten ger vi oss ut på stan tillsammans som församling och fiskar och bara älskar människor in i himlen!

Christian Hedegaard och hans fru Karen...

Jean-Luc med sin fru Josiane...

På lördag är vi ute igen både lunchtid och nattetid och möter stockholmarnas nöd och responderar på SOS-signalerna efter omedelbar hjälp! Vi ber för Stockholm på lördag eftermiddag mellan kl 15:00-17:00 och lyssnar sedan till den schweiziske helandeevangelisten Jean-Luc Trachsel - förvänta dig direkta och omedelbara fysiska mirakler!

Ååååå vad jag längtar! Evangelister från hela Europa kommer till Stockholm - danskar, schweizare och tyskar! Det blir de vassaste europeiska evangelisterna vår kontinent fött fram till vårt "SOS Homecoming" och vårt lilla jubileum - såå kul!

Förövrigt kan jag berätta för dig att väldigt många söker till både SOS Missionsbibelskola och vår Ledarskola just nu, ansök du också - här!

En evangelistisk mirakelbomb smäller i slutet på augusti i centrala Stockholm och vi känner oss laddade med helig Ande som talibaner med dynamit och sprängdeg ungefär :). Missa inte detta! Fd bibelskolelever och missionärer - välkomna till Stockholm! Hjälp oss fiska människor! Alla våra vänner, partners och nyfikna är så välkomna att fira Jesus, missionsbefallningen och den levande Gudens församling med oss!

Vi hörs!

22 juni, 2010

Barnen...

Är ledig några dagar mellan uppdragen... Mina barn Alicia (11) och Adam (9) kom i helgen... De väckte mig tidigt igår imorse och ville att jag skulle vara deras tränare i hotellets gym :). Vi smög iväg utan att störa Maria för mycket... Vi tog med oss frukost från restaurangen och satte oss i gräset och morgonsolen bakom hotellet - njutning! Väl inne i gymmet gick jag nu in i rollen som barnens personlige tränare ;). Oj va vi skrattade, stånkade, frustade och skrek när vi lekte "bodybuilders" - roligaste leken på länge :)! Sedan blev det poolen och vilda vattenlekar som "kast med liten Adam" och "stå på pappas axlar" och "brottas med vattenboan" mm :)... Vi var på lekhumör! Vi fick vara helt ensamma i både gymmet och poolen och kunde på så vis vara riktigt "loose"...

Alicia på Mike Corcorans HD...

Alicia och jag hann sedan med en fika ute på landet där vi käkade mjukglass på ett jättemysigt utomhus café och fick lite exklusiv "pappa-dotter-tid" i skuggan av en stor lönn... Sedan lunch med tre barnfamiljer på Burger King och så bilresa från Gettysburg till Pittsburgh... Skön dag som avslutades med film i familjen Almqvists soffa. Tack Gud för barnen! Alicia tänker redan som en tonåring och Adam har en sanslös humor och rapp och snabb i replikerna - undrar från vem han ärvt dessa förmågor av - måste vara hans fantastiska mamma!

Vi hörs!

20 juni, 2010

Helad efter nio år i rullstol!


För nio år sedan frontalkrockade Gwen Stone, 58 år, med en lastbil fullastad med tegelsten. Gwen som redan led av 3 diskbråck sen innan förlorade nu känseln totalt i vänster ben och blev rullstolsbunden. Efter 3 månader på sjukhus och ytterligare 2 på rehab fick hon komma hem, men rullstolen förblev hennes ständiga följeslagare...

Gwen har suttit i rullstol efter en olycka i nio långa år idag går hon, jublar och vill ut som missionär!


-Igårkväll kom jag till mötet för att bli helad, berättar Gwen. Johannes bad för mig och jag åkte hem. Väl hemma utanför mitt hus så hörde jag Gud säga:
-Kom ihåg vad Johannes nu sa i mötet, och res dig i tro.
Och det gjorde Gwen, efter nio långa smärtasamma år i rullstol reste hon sig upp, och benen bar henne! Hon fullständigt strålar av glädje idag när hon kom till kyrkan med hjälp av en gåstol, rullstolen hemma! Nästa steg blir att gå helt utan hjälpmedel!

Vi hörs!

18 juni, 2010

Stark smörjelse!

Andra kvällen på Harvest Cry i Gettysburg...

Är sååå tacksam för den helige Ande och kraften i evangeliet! Håller bibelstudium för ledare på förmiddagarna och predikar enkla festivalbudskap kvällstid i Freedom Valley i Gettysburg PA, USA...

Njuter av att få vara använd av Gud bland så hungriga underbara människor - nästan 90 procent av de 1800 medlemmarna i pastor Gerry Stoltzfoos församling är första generationens kristna...

Hittills har ca 85 personer gett sina liv till Jesus...

Församlingen som jag gästar är extremt utåtriktad, evangeliserande och både visions- och missionsdriven... Lätta att koppla med för oss i SOS... En partnerförsamling i hjärtat mer än på papper :). Sann och genuin enhet född av Anden! Vi har redan bett med ca 85 hungriga amerikaner till frälsning och ca 40 har blivit andedöpta! Och så alla helandeundren - såå många! Vi fortsätter hela helgen med ytterligare 6 möten! Vi döper nog över hundra på söndag kväll! Drag! Energi! Glädje! Passion till vansinne!

Vi hörs!

16 juni, 2010

Harvest Cry i Gettysburg


Ca 40-50 dyrbara amerikaner responderade på frälsningsinbjudan och ca 25-30 blev andedöpta med tungotal som tecken ikväll! Ja, så har vi kickat igång Harvest Cry i Gettysburg :)!


I SOS fostrar vi andliga krigare och inte pacifister! Idag när jag var i bön på hotellrummet så läste och mediterade jag Domarbokens 4-5 kapitel. När Israels stammar skulle dra ut i krig mot den kananeiske kungen Jabins här, responderade stammarna väldigt olika på inkallelseordern... Ruben höll stora rådslag och lyssnade på flöjtspel står det. Paneldebatter och konserter skulle man också kunna säga ;). Stammarna Dan och Aser stannade vid sina skepp och havsstränder. Segelbåtar, surfing och vattenskidåkning och solbeacher med moderna ord uttryckt. De var upptagna med helt fel grejer i krigstider.

Men Sebulon var ett folk som föraktade döden, Naftali likaså, på stridsfältets höjder.
Dom 5:18

SOS är som stammarna Sebulon och Naftali ungefär. Vi gillar inte långa sammanträden, paneldebatter, konferenser och konserter. Vi föredrar pionjära onådda folk festivaler och församlingsplanteringar före segelbåtar, surfing, vattenskidåkning och solbadande... Vi är krigare! Tack Jesus för ytterligare en frälsnings- och mirakelsommar!

Vi hörs!

15 juni, 2010

SOS Homecoming och 1-års jubileum!

Sista helgen i augusti, dvs den 27-29/8 blir så fet! Helt grym! Vi laddar som vi aldrig gjort tidigare i SOS 14 åriga historia :). Vi har bjudit in evangelist Christian Hedegaard från Danmark att predika hos oss i ett "mirakelmöte" på fredagkvällen! Evangelist Jean- Luc Trachsel från Schweiz predikar i ytterligare ett "mirakelmöte" på lördagkvällen! Samtidigt kommer vi att gatuevangelisera både dag och natt och siktar på att ha flera hundra gatuevangelister i full gång ute i city! Alla fd SOS bibelskolelever och våra vänner och partners hälsas härmed varmt välkomna till Stockholm - följ med oss ut på gatorna!

Söndagen den 29/8 firar SOS Church Stockholm ett år och pappa Reinhard Bonnke predikar, skördar och firar med oss! Vi har bokat Globen Annexet och räknar med brakfest kl 16:00!


Vill du vara med och ge till Reinhard Bonnkes missionsarbete i Afrika genom SOS så sätt in en gåva på Pg 830 75 50-7 och märk gåvan "Reinhard Bonnke". Vi hoppas kunna skicka en jätte-gåva till Reinhard Bonnkes organisation; Christ for all Nations!

Vi hörs!

14 juni, 2010

Välbehag från himlen!

Ca 90 dyrbara människor responderade på mina fyra frälsningsinbjudningar i helgen! Ytterligare ca 50 lyckliga människor tog emot ett efterlängtat andedop med tungotal som tecken!

Församlingen Morningstar Fellowship är partners till SOS och Peter Almqvist och jag har blivit bortskämda och varmt uppskattade! Idag känner jag bara himlens välbehag efter en go helig Ande helg! :)

Dale Gaugler - lärjunge till Jesus och passionerad jägare var också en kul ny bekantskap! Åt lunch där igår och hörde sanslösa jakthistorier...

Dale Gaugler i hans hem - fyllt av jakttroféer...



Mina böcker försvinner som smör i solsken och du har väl köpt SOS festival cd, God of Miracles?! Beställ här! Den är sååå uppskattad och populär!

Vi hörs!

13 juni, 2010

Församlingstillväxt och festivaler!

Ber med amerikaner till frälsning och andedop strax utanför Philadelphia - ljuvligt att hålla på med evangeliets ABC! Tröttnar aldrig på frälsningstårar och nya tungor! :) Jesus-kraft!

Annars ber jag mycket för SOS Church Stockholm just nu - tror på och ser fram emot aggressiv församlingstillväxt i höst efter SOS Homecoming och ett års jubileum med pappa Reinhard Bonnke hos oss helgen den 27-29/8!

I oktober blir det festival igen! Port au Prince, Haiti den 6-10/10. Vi åker ca den 1/10 och kommer hem igen den 14/10. Anmäl dig till walter.zuniga@missionsos.org före den 15 juli... Kostnad ca 12 000 SEK.


Efter en jordbävningskatastrof som saknar motstycke kommer SOS att utmana både fattigdom och voodo från vår nu äntligen färdiga Portabla Festivalanläggning!!!

Yes! SOS stormar framåt! Anmäl dig till vår bibelskola och ledarskola här! Hösten 2010 blir fet, grym och full av helig Ande!

Vi hörs!

11 juni, 2010

USA reflektioner


Igårkväll åkte vi motorcykel hela kvällen, ett helt gäng galna pastorer, och avslutade med "hotwings" på en "bikernight" dvs träffpunkt för ca 2500 bikers utanför Pittsburgh i norra Pennsylvania... Jag fick låna en fet Harley Davidson :). Landskapet, kvällssolen, fartvinden, friheten och grabbgänget - kunde inte bli bättre - hur bra som helst!



"Ignite Young Pastors Roundtable" hos pastor Jeff Leake i Allison Park Church i Pittsburgh var såå ljuvligt... Drygt 150 pastorer och ledare från hela USA som samlas en dag för att bara göra två saker egentligen: nätverka och visionera församlingsplantering... Hjältar samlas. Pionjärer av den bästa sorten. Missionärer, församlingsplanterare och vägröjare som ber tillsammans och betjänar varandra är en kraftfull grej och en väldigt frisk miljö... Tack Jeff och Melodie för ert exempel, men också för att ni var så fantastiska och excellenta värdar för oss alla!

Idag är jag på väg till Philadelphia regionen... Ska predika i Morningstar Fellowship hos pastor Steve Defrain fyra möten... Kul! Ljuvlig församling som också den planterat och planterar många dotterförsamlingar...

Philadelphia - i min värld känd för Rocky Balboa filmerna, cheese steak och "The American Constitution"...

Annars reflekterar jag över ordet: "enkelhet"... Johannes Döparen var en enkel vägröjare, Jesus var en kringvandrande lärare och mirakelgörare, vissa tider bostadslös, apostlarna och de första kristna praktiserade egendomsgemenskap och levde enkelt...

Läs: Mark 1:6, Luk 7:25, 9:57-62, Mark 8:34-37, 10:45...

Enkelhet representerar så mycket: frihet, för någon att vara ekonomiskt oberoende, mobilitet, flexibilitet, prestigelöshet och lycka - allt på en gång liksom... Enkelhet är inte att fly sitt ansvar och bli en luffare eller parasit som utnyttjar andra, utan att istället leva i förnöjsamhet och Jesu lärjungaskap. Inte fattigdom, men heller inte lyx och jetset liv... Diciplinerat, överlåtet, utgivande och betjänande...

Enkelhet. Enkelhet. Enkelhet.

Vi hörs!

09 juni, 2010

SOS Church Camp 2010


När ni tänker på sommaren, glöm då gott grillat kött, fotboll i eftermiddagssolen, dopp i för kalla sjöar, lata förmiddagar i solstolar, doften av gräs och ljudet av fåglar, långa frukostar med för många pålägg att välja bland, frisbees, skratt, gräsfläckar, spontana bestigningar av träd i varierande svårighetsgrad, en bra bok över ansiktet när ni somnat under ett träd i sommarens hetta... Ja, glöm bort varje tanke på att göra allt det där - ensamma.

Låt oss göra det tillsammans!

Under helgen vecka 29 (den 23-25 juli) går SOS Church Camp av stapeln! Hela församlingen kommer då samlas för att en hel helg njuta av varandras sällskap, njuta av sommaren och njuta av undervisning av våra pastorer och ljuvlig Gudsnärvaro!

Här nedan följer lite praktisk information om helgen. Läs, bestäm dig att följa med och anmäl dig!

SCHEMA

Fredag:
14:00-16:00 - Incheckning
17:30 - Grillfest
19:00 - Möte med Walter Zuniga
22:00 - Ungdomssamling

Lördag
08:00 - Träning med Walter Zuniga
09:00-10:00 - Frukost
10:00-11:00 - Samling
11:00 - Aktiviteter/Fritt
17:30 - Grillfest
19:00 - Möte med Walter Zuniga
22:00 - Ungdomssamling

Söndag
08:00 - Träning med Walter Zuniga
09:00-10:00 - Frukost
10:00-11:00 - Samling
11:00 - Aktiviteter/Fritt/Städning
16:00 - Utomhusgudstjänst med Johannes Amritzer
18:00 - Avresa

Plats: "Baset" i Järfälla kommun.

Vägbeskrivning: Följ Mälarvägen mot Görvälnsbadet. Efter avfarten till Brukets skidbacke och Görvälns slott på höger sida, håll uppsikt efter skylten BASET med infart på vänster sida. Följ den lilla grusvägen några hundra meter och du är framme.
Klicka här för karta från Eniro.

Kostnad: 250 kronor. I priset ingår plats för tält, frukost och middag. På gården finns även ett café som kommer ha öppet. Där kan man, om man så önskar, köpa lunch och fika under dagtid.

Biljetter till helgen säljs i SOS Church efter varje söndagsmöte, som börjar klockan 16:00 på Warfvinges väg 26 på Kungsholmen.

Har Ni några frågor är Ni välkomna att kontakta oss här!

Vi hörs!

08 juni, 2010

Seger!

När jag var helt nyfrälst skrålade jag alltid lovsången, "Vi är födda till seger!" När vi startade SOS valde vi att kalla vårt nyhetsbrev för "Segerraport" inte därför att vi aldrig lider några nederlag utan därför att vi valt att bara rapportera segrar, liksom vi helst bara talar om segerarna också... Vi har beskyllts för att vara brottsligt positiva genom åren - tycker jag är smickrande :).

Igår hade jag en ledig dag här i Pittsburgh och hann med gymmet, tandläkarn, en motorcykeltur och filmkväll - så skönt... Jag tränar och laddar för nya segrar när jag är ledig...

I helgen blev ca 30 frälsta och ca 30 andedöpta! Vi utexaminerade 17 elever från vår skola här i USA! Seger!

Ska undervisa pastorer här i Pittsburgh tillsammans med min mentor sedan många år, Ron Johnson och en av mina bästa vänner, Jeff Leake! Till helgen predikar jag utanför Philadelfia i församlingen Morningstar - yes!

Fick precis segerrapporter från Stockholm att de döpte två nyfrälsta igår och två till på söndag! 48 döpta i city sedan vi kickade igång! Mjukstart... Men vi ska snart få upp farten och få lite momentum i SOS Church ;).

Seger! Alltid seger!

Vi hörs!

06 juni, 2010

Frihetslängtan!

Vaknade ca kl 04:45 idag... Bor ensam i Allison Park Churchs gästhus i Pittsburgh. (Predikade och bad för människor länge igårkväll ska snart predika i två möten till...) När jag bryggt kaffe mediterade jag på Jesaja kapitel 60 i drygt femtio minuter och exploderade sedan i bön...

En frihetslängtan bubblar i bröstet. När jag var 18 år gjorde jag mig fri från allt dvs onödiga ägodelar, kletiga och osunda lojaliteter och bindningar till människor... Jag var fågelfri, nyfrälst och äventyrslysten... 19 år senare (37 år) är jag fortfarande fri... Äger visserligen ett hus, en bil, en motorcyckel och några jaktvapen men kan göra mig av med det vilken dag som helst och delar gärna med mig.

Frihet definieras: "fri att följa Jesus" eller "fri att lyda den helige Ande" eller varför inte bara "kallelsevisshet"...

Att glida och cruisa på en HD i solnedgången är frihet som kostar skatt, försäkring, bensin, besiktning, service mm... Att tatuera en örn på överarmen är frihet som blöder och bleknar i solen... Jaktresan och fisketuren är över så snabbt...


Att vara kallad av Jesus och lyda den helige Ande är frihet på riktigt - missionsbefallningen, onådda folk och under och tecken!

Mission SOS representerar vår frihetslängtan - tro, folk och äventyr tills alla fått höra budskapet om Jesu förlåtelse, kraft och återupprättelse!

Tack Jesus för vår frihet! Tack Jesus för kallelsen till city, folken och nationerna!

Vi hörs!

05 juni, 2010

Den gode herden


Var herdar för Guds hjord som finns hos er och vaka över den, inte av tvång utan av fri vilja, så som Gud vill, inte för egen vinning utan med hängivet hjärta.
1 Pet 5:2

I tisdagskväll studerade vi herdens tjänst i ledarteamet i SOS Church Stockholm. Att vara pastor/herde är ljuvligt och Jesus är vår största förebild. I Johannes evangeliet kapitel tio undervisar Jesus om hur "den gode herden" uppträder och är...

1) Herden kommer alltid till fårfållan genom dörren. Herden skapar trygghet och är direkt och självklar.
2) Herden har ett personligt förhållande till sina får och kan deras namn och de känner igen hans röst väl.
3) Herden går före fåren och visar vägen genom sitt liv som också är hans ledarskap.
4) Herden för sina får till rika betesmarker och ser till att de får den mat de behöver för varje tillfälle.
5) Herden ger sitt liv för fåren och flyr inte eller överger inte hjorden när vargar attackerar.

Ta noga reda på hur dina får har det, ha omsorg om dina hjordar.
Ords 27:23

Tack Jesus för SOS Church Stockholm! Tack Jesus för hjorden som du anförtrott oss i city!

Vi hörs!

03 juni, 2010

Full fart...

Har varit hemma i Sverige i hela sex dagar nu... Hunnit predikat i SOS Church en gång, haft en ledarsamling, utexaminerat två klasser, fått bilen besiktigad, klippt gräset, hämtat hem en HD, själavårdat församlingsmedlemmar, varit på arabisk fest, betalat räkningar, lämnat in min Iphone för lagning, handlat, haft norska gäster och tränat två gånger mm... Pust... Nu ska jag hem och packa eftersom jag flyger till USA för en liten predikoturné imorgon kl 06:00... :) Familjen kommer efter så snart skolavslutningarna är avklarade och de sjungit klart "Idas sommarvisa" :).



Min nya HD...


Full fart framåt! Lycklig, levande och kär i frun, barnen och medarbetarna! Sommar! Vad ska den helige Ande göra?! Spännande!

Vi hörs!

02 juni, 2010

Nybakade elever och framtidsdrömmar!

Har precis kommit hem från en arabisk fest i Södertälje lite söder om Stockholm - mycket god mat men också hjärtskärande flyktingberättelser... Tänk att få finnas mitt i Stockholm och bygga ett andligt hem för alla dessa rotlösa, ödmjuka kulturer och folk som sökt sig en fristad i Sverige... Invandrarna, många ofrivilliga flyktingar, är skatter och gåvor Gud sänt till vår huvudstad och SOS Church Stockholm har sina portar ställda på vid gavel för dem alla! Välkomna! Vi har hört era SOS signaler! Vi finns för er!



Imorgon är det examens-högtid för både SOS Missionsbibelskola och SOS Ledarskola och det kommer att bli ljuvligt att både få dela ut diplom och lägga händerna på dem alla i vild förbön! Våra elever är alla nybakade och fulla av erövrande framtidsdrömmar!

Många anmäler sig till SOS utbildningar som börjar i slutet av augusti redan nu... Ansök här du också!

Vid den här tiden på året brukar jag känna mig sliten och trött... Sommaren 2010 börjar helt annorlunda dock... Jag känner mig märkligt utvilad, laddad och på G... Vad ska den helige Ande göra i sommar?! Jag är öppen för överraskningar och äventyr!

Vi hörs!

01 juni, 2010

Arabisk fest och examen

Har precis kommit hem från en samling med pastorsteamet och det utökade ledarteamet - wow, vilket gäng! Grymlish! Tidigare idag åt jag lunch med norska vänner och gäster uppe i Kaknästornets restaurang - nice!


Imorgon ska jag hämta min nyinköpta HD på förmiddagen och sedan på arabisk fest i Södertälje på eftermiddagen! Sedan ska det laddas för examen för både SOS Missionsbibelskola och SOS Ledarskola på torsdag morgon... Livet är fantastiskt! Blir visst dop på söndag igen! :) Jag flyger till USA dock...

Vi hörs!