30 januari, 2012

Vi är på väg hem!

Vi har bett med drygt 1500 till frälsning på fyra kvällar här i Padre las Casas, DR! Ca 250 blev andedöpta och sprutade i tungor för första gången! Blinda och döva helade! Demoner for ut! Jesus var med oss varje kväll och vi hängde bara på liksom :) Walter och jag har ätit gott, dansat, skrattat mycket och njutit av att se Jesus göra alla sina under!

Nu är vi på väg hem... Ska bli sååå gott att få krama familjen igen och träffa församlingen i Stockholm! Efter tre veckor på resande fot, längtar jag så jag spricker. Vigsel på fredag och så predikar jag hemma på söndag! Vi ses snart alla underbara människor! Tänk att jag får dela livet med er!

Vi hörs!

28 januari, 2012

Blinda ögon öppnades igår!

Nu har jag predikat två kvällar här i Padre las Casas, DR, och det är bara såå gott... Människor frälsta varje kväll och igår var det en riktig helande-explosion! Döva öron öppnades och blinda fick sin syn! Jesus är såå underbar! Är så glad att jag får vara här med min bror Walter, han tolkar mig varje kväll och gör ett sånt bra jobb!

Här kommer ett litet videoklipp när en före detta blind demonstrerar sitt helande på scen! Jesus, du är så ljuvlig!



Vi hörs!

27 januari, 2012

Festival i Karibien

Vi (Walter och jag) är på Dominikanska Republikens landsbygd och hjälper våra amerikanska partners med en festival. Pastor Gerry Stoltzfoos och SOS partnerförsamling Freedom Valley, är här med ett team på ca 30 personer och genomför festival tillsammans med 32 församlingar i Padre las Casas.

Vi började igår med en ödmjuk liten publik på ca 2500-3000 personer på den lokala baseball planen mitt i den lilla staden... Vi kör fyra kvällar och det kommer att växa och växa och avsluta med explosion på söndag kväll! Vi bad med ca 200 till frälsning igår och flera döva öron öppnades! Walter (min salvadorianske bror) tolkade mig fantastiskt bra! Vi njuter! Tack Jesus för alla dina under!

Vi hörs!

24 januari, 2012

På väg mot nya äventyr!

Igår hade vi Holy Ghost Night här i Calvary Lighthouse, Lakewood, New Jersey... Grymt! Sanslöst drag! Tryck i bashögtalarna liksom ;). Drygt 40 personer blev andedöpta och sprutade levande vatten i alla riktningar! Tungotal, tårar, extas och genuina lyckovrål! Andligt rus, tung ljuvlig gudsnärvaro och genuina under! Du... jag lovar, känslan sitter fortfarande i efter en natts sömn, ett gympass och lunch...Finns inget som en "Holy Ghost blowout"... Det var explosion! Fetnjuter idag...

Ikväll landar Walter (min assisterande pastor) i NYC. Peter, Walter och jag delar rum i natt - kul! :) Tidigt imorgon flyger Walter och jag till Santo Domingo, DR. Det blir fyra dagars helandefestival i Padre las Casas på den karibiska landsbygden...


Padre las Casas

Walter kommer tolka mig. Tvillingbröderna ska dansa bachata och basunera Jesus! Ser fram emot alla under den helige Ande ska göra! Välkommen Walter! :)

 Vi hörs!

23 januari, 2012

Predikar och betjänar

Predikar, undervisar, ber och betjänar dygnet runt just nu... Ljuvligt här i New Jersey. Församlingen Calvary Lighthouse är full av ex gangsters och nya hungriga lärjungar till Jesus... Mycket italienare, zigenare, latinos, afroamerikaner och judar - go mix - smakar så gott! Njuter! Tack Jesus!

Ca 50 har responderat på frälsnings inbjudan på två möten hittills och ikväll ska vi ha "Holy Ghost Night" - tror på fett med andedop och nya tungor! :)

Åt kvällsmat med Pete LaMonica igår (52 år)... Pete föddes och växte upp i Brooklyn, NY. Familjen var djupt inne i den italienska maffian. När Pete fyllde 40 ville han bara ut... Trött, trasig och sökande bad han en frälsningsbön i Calvary Lighthouse och Jesus frälste och förvandlade hans liv! Idag är Pete andlig pappa till sååå många killar med hans typ av förflutna. Pete jagar mycket hjort och björn och vi snackade jakt, vapen och Jesus... En ärrad man med stort generöst blödande hjärta och vansinnigt kul humor... Love ya Pete! :)
Pete LaMonica

Vi hörs!

21 januari, 2012

Flyger till New Jersey...

Imorgon flyger Peter Almqvist och jag från Pittsburgh, PA till New Jersey för tre dagars möten i församlingen Calvary Lighthouse! Ska bli spännande att se vad den helige Ande ska göra!

Hemma i Stockholm sparkar vi igång dubbla celebrations i SOS Church på söndag kl 12 och 16. Allt är så spännande:)






Snart får vi storbesök i SOS Church Stockholm av både pappa Ron Johnson (min mentor sedan 9 år) och Melodie Leake (Jeff Leakes fru)... Lördagen den 11 och söndagen den 12 februari blir det fest på SOS! Klicka här för schema och glöm inte att anmäla dig!


Vi stormar framåt! Vi tror på framtiden!

Vi hörs!

19 januari, 2012

Starka och trygga troende!

Har varit en vecka hos mina paktsvänner familjerna Jeff och Melodie Leake och Peter och Martina Almqvist i Pittsburgh nu... Vi har bett med drygt 70 personer till frälsning i två olika församlingar i MCM nätverket. Har hunnit predika på 6 olika möten, ett ledarseminare och samtidigt undervisat på bibelskolan - ljuvligt! Sånt drag - fulla hus, skratt, helandeunder och ljuvlig lovsång!
Familjen Leake...

Martina och Peter Almqvist...

Njuter även av att få lära känna vår nya bibelskoleklass här - intelligenta och super ambitiösa elever! Kul med gemensam missionspraktik till Tanzania i juni för våra svenska och amerikanska klasser! Du ska väl med?! Du har väl anmält dig här?!

Om än tusen faller vid din sida, ja, tio tusen vid din högra sida, så skall det inte drabba dig.
Ps 91:7

Se, jag har gett er makt att trampa på ormar och skorpioner och att stå emot fiendens hela välde. Ingenting skall någonsin skada er.
Luk 10:19

Världen behöver fler övervinnande, segrande, starka och trygga troende som tar ansvar! Gud reser upp en armé av kärlekskrigare i den sista tiden! Lärjungar som citerar Bibeln, talar tro och kastar ut demoner! Herre Jesus styrk och lyft ditt folk!

Vi hörs!

17 januari, 2012

SOS multiplicerar!

Därför skall du inte mer heta Abram, utan ditt namn skall vara Abraham, ty jag har gjort dig till fader för många folk.
1 Mos 17:5

SOS är redan far till församlingar i Indien, Kenya, Uganda, Kongo, Etiopen, Bulgarien, Thailand och Schweiz... Det föds fler dotterförsamlingar hela tiden! Precis som det ska vara i en apostolisk familj - massor av barn, barnbarn och barnbarns barn...Vi multiplicerar oss!

Gud välsignade dem och sade till dem: "Var fruktsamma och föröka er och uppfyll jorden!
1 Mos 1:28a

På söndag (22/1) börjar vi med dubbla celebrations! SOS Church Stockholm samlas för att fira Jesus kl 12:00 och 16:00! 12:00 blir barnfamiljernas celebration med SOS Kids egen celebration parallellt! 16:00 får lite mer "Young Adult touch" men alla är naturligtvis välkomna! SOS Kids kommer inte att ha någon celebration kl 16.00. Multiplikation!
SOS Church 1års jubileum

I juni åker SOS till Dar es Salaam i Tanzania! Det blir ledarseminarie med tusentals pastorer och en megastor Signs and Wonders festival med vår egen festivalanläggning! Vi har uppdaterat festivalanläggningen med ny generator, storbildsskärmar och projektorer! Nu ska vi skapa förutsättningar för en festivalpublik på 100 000 människor!

Följ med! Anmäl dig här! Nu!

Vi hörs!

16 januari, 2012

Frälsning, helande och skratt

Har varit i Pittsburgh sedan i torsdags och hunnit predika 4 möten i 2 olika församlingar; City Reach Church och Allison Park Church... Så kul att vara tillbaks! Sammanlagt har ca 50 personer gensvarat på frälsningsinbjudan och flera har blivit helade. Jesus är såå underbar! Idag predikade jag om glädje :). Här kommer ett sammandrag av min predikan.


















Vi hörs!






13 januari, 2012

Goda rutiner!

Landade i USA igår. Precis varit och tränat. Läser en bra andlig bok och äter frukt nu. Dricker mycket... Va pratar du om, Johannes?! Intresseklubben antecknar liksom ;).

Goda rutiner och discipliner skapar en positiv livsstil. Inget bara händer. Sådd och skörd du vet... På alla områden...

1) Ett starkt inre liv (bibelläsning, bön, fasta och en god bekännelse)!
2) Vinna nya och träna lärjungar till Jesus.
3) Träna regelbundet och äta nyttigt.
4) Vara ekonomiskt generös, trofast med tionde till församlingen men också spara.
5) Behålla en nyfiken, hungrig och äventyrlig attityd genom hela livet.


2012 blir sååååå bra! Isak kommer födas! :) Läs 1 Mos 21:6!

Vi ses!

11 januari, 2012

Lyssna på predikningarna igen

Du vet väl om att du kan lyssna på alla predikningar från våra celebrations i SOS Church Celebrations, på vår hemsida?! Missade du söndagen som gick? Klicka här för att lyssna på "A House full of laughter".

Idag är det full fart! Ska hinna med mycket. Undervisar på vår ledarskola, lunchmöte, en liten shoppingrunda med min dotter Alicia och sedan packa. Imorgon flyger jag till USA. Ska undervisa på MCM  Ministry School och predika i olika församlingar. Flyger sedan vidare till Dominikanska Republiken och predikar på en festival. Kul! Ser fram emot kommande veckor!

Vi hörs!

09 januari, 2012

SOS Church trosmålsättningar 2012 & vårplanering




 Vårplanering 2012

Februari
11 Ledardag, Ron Johnson & Melodie Leake 12 Celebration, Ron Johnson 16:00 25 All Nations Café “Latino Fiesta” 19:00

Mars
3 Seminarie: "Gud vill göra dig rik!" 10:00-14.0016 Bönenatt 22:00

April
1 Super Sunday, Johannes Amritzer 16:00


Maj
5 All Nations Café “African Party” 19:00 25 Bönenatt 22:00
 
Juni
13-17 Festival, Dar Es Salaam, Tanzania

06 januari, 2012

Tv-program i Österbo

Befinner mig i Evangeliekirken i Österbo. Idag gör jag tv-program och ikväll predikar jag i församlingen. Kul!

Det är dags att ansöka till vår bibelskola! En ny kull elever börjar 9 januari - du är väl med?!
Hjälp dina vänner och kompisar, dina nyfrälsta och de du lärjungatränar att ansöka till bibelskolan! Det är fortfarande inte för sent att ansöka och komma med den 9 januari! Ansök här!


På söndag predikar jag hemma i SOS Church! Direkt efter celebration kör vi visionsmöte. Kom! År 2012 blir ett spännande år! Längtar efter församlingen! Välkommen kl 16.00.

Vi hörs!

04 januari, 2012

Oslo

Undervisar på Oslo Filadelfias bibelskola för 13:e året i rad den här veckan... Samma ämne; "Kraftevangelisation". FBO har klasser med sammanlagt över 100 studenter. Spenderade hela eftermiddagen och kvällen igår med min vän sedan många år redan, Daniel Egeli, föreståndare för Oslo Filadelfia. Det blev en skön kväll med en stor ledare och mogen gudsman. Filadelfia har drygt 2000 aktiva medlemmar nu (deras internationella församlingar inkluderade) och växer hela tiden. De har stora regionala och nationella framtidsplaner. Jag älskar Filadelfia folket av hela mitt hjärta!
Oslo by night...

Klev upp tidigt idag och tränade en timme på ett gym precis i anslutning till mitt hotell... Mår toppen!

Idag undervisar jag om att vara ledd av den helige Ande;

Romarbrevet 8:14-16

1) DHA leder i frid och harmoni. Han är herden och vi följer Honom. Joh 10:4-5
2) DHA leder personligt. Joh 10:3, 1 Tess 5:19-22
3) Det börjar med "Livets Andes lag" och hjärtats vittnesbörd. Rom 8:1-2, 1 Joh 5:10
4) Bedröva inte DHA, gör Honom inte ledsen. Ef 4:30
5) Bilderboken, visioner, drömmar och syner. 4 Mos 12:6-8, Apg 16:9-10
6) Lyd snabbt utan att tveka och volymen höjs och du hör tydligare hela tiden. Apg 8:29-30, 10:19-20
7) Gå i takt. Han bjuder upp till dans men låt Honom föra. Gal 5:16, 25
8) DHA arbetar alltid i två ändar samtidigt.


Måste rusa...

Vi hörs!

02 januari, 2012

Församlingen i Stockholm - mitt hjärta

Har gjort många hembesök de sista dagarna... Har haft väldigt många samtal med olika männsikor... Ber för regering, rikstad och kungahus... Ber för staden och folket... Predikar förlåtelse, hopp och en andra chans och försöker guida vilsna människor till Jesus... Alla nationaliteter, olika kulturer, de olika förorterna och alla innerstans stadsdelar - älskar er och mitt hjärta sväller... Stockholmarna är min stora kärlek och äger den största biten av mitt hjärta idag... Gud har gjort det. Jag är en av prästerna och en av papporna i stan liksom... Kärleken till teamet, församlingen, ungdomarna och barnen bara växer hela tiden... Onådda folk festivaler och mission är och förblir mitt livs kall. Men basen för allt vi utför i nationerna finns här i Stockholm.

Stockholm vilket vackert namn. Stockholm du har allt. Dina cafeér, restauranger, gågator, parker, öar och ditt bräckta vatten - vad behöver jag mer... När jag vandrar längs dina gator är jag hemma, så är det bara... Gud har gjort att jag känner så... Vill bara betjäna dig, hjälpa dig, finnas för dig... Dina tårar och din smärta är min. Din glädje och puls är mina hjärtslag... Gud har gjort det och jag förändras för varje vecka. Vill vara herde för alla rivna och slagna. Gud jag ger efter för kallelsen och kärleken du häller ut genom din Ande i mitt hjärta.

Med en silhuett av Stadshuset, Globen, Riddarkyrkan och Kaknästornet vid horisonten lyfter jag mina händer i förbön, allt medans tårar rinner, och ropar till Jesus... Ge oss huvudstaden! Herre Jesus kyss oss blött från din Himmel både församlingen och staden!

Vi hörs!