29 mars, 2012

Andens arbete!

Leder bön och undervisar våra elever här i Stockholm... Undervisar om Andens gåvor och manifestationer några dagar... Nådens underbara effekter som grekiskan säger... Församlingen byggs genom Andens ljuvliga underström. Den helige Ande är själva hjärtslagen och pulsen i en sann nytestamentlig församling.


Mitt älskade Stockholm..

Utan Anden är vi bara en förening, en klubb eller i bästa fall ett företag... Med den helige Ande är vi "den levande Gudens församling". Vi är Jesu kropp uppstånden och verksam mitt i samhället! Vi är naturligt övernaturliga. Vi är Jesu tunga, händer och fötter i Stockholm och i nationerna...

Vi hörs!

25 mars, 2012

California

Har predikat tre möten i Modesto, California... Fantastiskt! Många frälsta och helade! Njuter! Imorgon predikar jag ett sista möte innan jag flyger hem till Sverige igen.


Jag besöker goda vänner och en av SOS partnerförsamlingar sedan många år - Calvary Temple Worship Center...De samlar mellan 8000 - 9000 människor i sina möten varje vecka! En stark megaförsamling som bara växer sig starkare hela tiden... Jag får tro för framtiden när jag är här! Just nu bygger de en barnkyrka "Kids Space" för ca 35 miljoner SEK. Helt sanslöst! Tala om att investera i nästa generation!

Vi ska göra detta i Sverige om några år! Vill tro att Gud ska resa upp flera megaförsamlingar i våra svenska storstäder som Stockholm, Göteborg och Malmö under vår livstid!

Imorgon ska jag faktiskt fiska aborre på morgonen - kul!

Vi hörs!

22 mars, 2012

Blev inte allt som du tänkt dig?

"Herren gjorde slut på Jobs olycka när denne bad för sina vänner. Herren gav Job dubbelt upp mot han förut hade haft."
Job 42:10

"Sånt ä livet, så mycket falskhet bor det här", säger en gammal svensk slagdänga... Bli inte cynisk, hård och självupptagen. Livet blir sällan som du tänkt dig, vännen - det blir oftast BÄTTRE! :)

"Och Herren välsignade slutet på Jobs liv mer än början..."
Job 42:12a

Mitt liv blev bättre än jag någonsin kunde föreställt mig :)

Sitter på en stentrappa utanför ett gästhus, Pittsburgh, i kvällssolen med en kopp kaffe i handen... Undervisar i ämnet "Ständigt växande tro" på MCM - bibelskolan vi driver här i USA i samarbete med APC. Tänker på jakt, fällor och vapen. Skulle vilja göra en jaktresa med farsan - Alaska, Rumänien eller Sydafrika? Grizzly, Gems eller Kudu? Ja... Vi får väl se...

Lånade en Harley igår och körde två timmar på slingriga vägar genom ett vårligt och soligt Pennsylvania. Tänker just nu på alla vackra minnen, alla trofasta vänner och glada människor jag träffat på min livsresa hittills... Solen värmer mitt ansikte, kaffet smakar så gott och jag sov en timme i eftermiddags - tack Jesus!
Njöt en stor stek i solskenet :)

Tänk, jag är knappt halvvägs... Fyller 39 i sommar. Så mycket kvar! Onådda folkgrupper väntar, festivaler med 100 000 tals människor, församlingsplanteringar och nya böcker ska skrivas. Det blir äventyr med barnen och mitt älskade team över hela världen! Jag tänker nämligen bli väldigt gammal och oförskämt frisk och stark efter att jag fyllt 80 år. Mellan 80-120 kommer jag ha 40 år att bara njuta livet!

Vi hörs!

18 mars, 2012

Gud gjorde det!

Nu är då äntligen SOS etablerat i Mellaneuropa och i vackra Schweiz! Ikväll proklamerades SOS Church Bienne! Fullpackat och svettigt i nybyggda församlingslokaler! Succé! Vilket ös! Breakdance och segeryra! Ca 200 personer kom för att fira! Många responderade på frälsningsinbjudan!
En gravt hörselskadad tjej blev helad! Hon förlorade hörseln på en överdos av droger men plockade ikväll ut hörselapparaterna och hörde viskningar efter bön i Jesu namn! Hon ville aldrig sluta gråta, kramas och tacka Jesus!
Vi njuter ost, choklad och andra Schweiziska specialiteter! Ikväll firade vi!

Imorgon flyger jag till Pittsburgh!

Vi hörs!

17 mars, 2012

SOS Church Bienne

Är nu på väg till Schweiz efter en fantastisk bönenatt i Stockholm... Vi var faktiskt drygt 120 vilda bedjare som sökte Guds vilja tillsammans och ropade till Himlen för vår huvudstad :)
På söndag proklamerar SOS Church Stockholm dotterförsamling i den lilla staden Bienne mitt i Schweiziska alperna! Tillsammans med ca 100 schweizare och fd elever från SOS Missionsbibelskola som nu är pastorer, ser SOS Church Bienne dagens ljus! Så kul och så spännande! Vi tror på multiplikation i Centraleuropa och södra Europa! SOS expanderar och Guds rike tar ny mark! Europa ska bli frälst!

Vi hörs!

15 mars, 2012

Bönenatt!

Imorgon kväll är det dags för bönenatt! Församlingen står i såå spännande tider! Gud ger oss favör, Han ger oss mirakel, Han ger oss livsglädje!

Kom och be med oss imorgon! Vi ber för nya lokaler, SOS Church växer! Vi ber för vår Signs & Wonders festival i Tanzania i juni! Vi reser ett stort team från Sverige, Norge och USA och predikar Jesus i Dar Es Salaam!

Vi håller på mellan 22.00-02.00, älskar när församlingen samlas till bönenatt!

Vi ses imorgon :)

13 mars, 2012

Stockholm

Efter en skön semester och två församlingsbesök i Florida, USA är vi nu på väg hem... Maria och jag är glada, utvilade och lyckliga.

Allt är spännande. Vi andas ny luft. Vi är på väg in i en ny era. Känns tydligt. Strid. Favör. Mirakel.

Stockholm - huvudstaden Jesus kallade oss så tydligt till. Kärleken till city bara växer och våra hjärtan blöder för alla de som inte har sin präst, sitt andliga hem och sin egen kyrka att gå till när det är tufft.

Vi ber för alla de som så desperat behöver det beskydd som en församling utgör! Vi tänker på stadens hemlösa, alla flyktingar och vilsna ensamma ungdomar. Herre Jesus ge oss Stockholm!

Vi hörs!

10 mars, 2012

Victory@Sarasota

Predikar hos min vän Brian Gibbs ikväll i semesterparadiset Sarasota... På söndag predikar jag två möten hos min mentor Ron Johnson i Orlando... Ser fram emot helgen - den helige Ande kommer överraska - det gör Han alltid :)!
Saknar SOS Church Stockholm jättemycket även om Maria och jag verkligen behövde den här lilla semestern... Vi är väldigt kära och känner oss fulla av energi nu!

Vi hörs!

08 mars, 2012

Harley semester på Key West

Gör en liten minisemester med min Maria och bästa vänner sedan sååå många år - paret Martina och Peter Almqvist! Vi har barnvakt och saknar barnen konstant...
Igår åkte vi genom hela Nationalparken Everglades på den mytomspunna och beryktade vägen "Alligator Alley"... Vi såg flera stora bestar längs vägen :)...
Idag har vi åkt på ett pärlband av öar, broar från Floridas sydspets rakt ut i Karibien... Vi befinner oss faktiskt bara 12 svenska mil från Kuba. Vi har precis tagit in på hotellet Days Inn och ska snart ut och käka... Vad kör ni  för motorcycklar?! Visste du skulle fråga ;)...
Almqvists kör en svart Road King, 1900 cc, årsmodell 2007...


Amritzers kör en blå Heritage Softail, 1900 cc, årsmodell 2009...

Vi hörs!

07 mars, 2012

SOS Church tittar på nya lokaler!

SOS Church växer! Expanderar! Tack Jesus! Vi lever Apostlagärningarna mitt i downtown Stockholm :)!

På torsdag är hela församlingen välkommen på ”öppet hus” i Salemkyrkan på Söder. Vi kikar på nya lokaler och Salemkyrkan är en av byggnaderna vi tittar på.


Vi har fått tillträde till lokalen och SOS Church samlas för en rundvandring kl 19.00 på Folkungagatan 90, mitt på Söder!

Om du kommer med pendeltåget hoppar du av på Södra Station. Åker du tunnelbana kliver du av på Medborgarplatsen.

Vi hörs!

02 mars, 2012

Seminariet inställt!

Seminariet "God wants to make you rich" är inställt imorgon, lördag! Ett nytt datum kommer. Passa på att spendera lördagen med dina ofrälsta grannar, dina vänner, dina lärjungar och familj :)

Ta med alla du känner på våra celebrations på söndag, kl 12.00 & kl 16.00! Hoppas vi ses där :)

Vi hörs!

Praktiska och konkreta under!


Profetlärjungarna sade till Elisa. Se, rummet där vi sitter inför dig är för trångt för oss.
 2 Kung 6:1

Vi ber som församling att Gud ska göra väldigt praktiska och konkreta under för oss just nu... Vi är för trångbodda. Vi behöver mer plats. Vi behöver större lokaler... Vår kyrksal är för liten. Både stora och lilla barnkyrkan räcker inte till... Vårt café är för litet och vi har för få kontor, förråd och toaletter... Allt växer! Vi expanderar kraftigt! Vi har växtvärk och lyxproblem kan man säga...

Profeten Elisa och hans lärjungar gick till Jordan floden för att hugga timmer för att bygga nytt och större... De lånade en yxa, ja kanske flera olika verktyg. Ett yxjärn tappades i floden och profeten slängde i ett trästycke som fick järnet att flyta upp till ytan... Ett praktiskt mirakel under pågående expansion och arbete... Guds finger. Guds bygge. Han säger; - Jag gör det här, inte ni. Ni jobbar och tycker att ni är så smarta men utan Mig hade det ni lånat gått förlorat... Det belånade fick de igen! Det löstes!  Wow! 

- Gud, vi väntar också på Dina under och Dina överraskningar! Gör det så där ljuvligt och annorlunda som bara Du kan Gud! SOS är Ditt! Församlingen är Din! Vi kan inte detta, men Du är Gud!

Vi hörs!