28 juni, 2012

Fest till helgen

Sommaren verkar ha kommit till Stockholm :) Jag njuter av att åka HD in till jobbet i morgontrafiken. Känner sådan livskvalité av att åka in i detta väder och blicka ut över staden. Stockholm är så vackert på sommaren!

Kom och njut sommaren med SOS Church nu på lördag vettja! Vi träffas kl 12.00 och grillar i Rålambshovsparken, vid det stora trädet precis bredvid restaurangen. Ta med dig släkt, vänner, grannar, hunden, katten :) Ta fram steken och potatisen! Ta fram den ljuvliga persiska maten och de utsökta latino rätterna! Plocka med dig chipsen och colan! På lördag grillar vi!



Festen fortsätter på söndag då vi möts till två celebrations! Jag predikar kl 12.00 och kl 16.00! Vi kommer att få höra fantastiska segerrapporter från festivalen i Tanzania. Du vill inte missa celebration på söndag!

Vi hörs!

26 juni, 2012

Mellanlandade i Stockholm efter Tanzania

Från Tanzania till Norge förra veckan och nu tillbaks i Stockholm igen… Mellanlandade ett drygt dygn i Stockholm innan jag predikade på ungdomskonferensen "Jesus to the Nations" i Sarons dal i södra Norge hela helgen... Ca 50 frälsta och 70 ungdomar blev andedöpta och sprutade i nya tungor! Tack Jesus!

Dygnet i Stockholm hann familjen Amritzer med att hyra en trampebåt i Tullingesjön och solbadade... Vi hyrde och njöt en fantastisk film också - "Soul Surfer"… Såå bra budskap! Vi grät hela familjen i soffan... Se den!!! Ett måste!
Nu har drygt 100 galna SOS missionärer landat i Stockholm! Vi kommer välta stan i sommar och döpa i varje vattenhål! :)

Vi hörs!

19 juni, 2012

65 000 sista kvällen i Dar!



Vilka dagar vi har haft här i Dar es Salaam, Tanzania! 5 kvällar har tiotusentals människor samlats på det stora fotbollsfältet Jangwani mitt i stan… Sammanlagt har vi fått predika för ca 160 000 människor! Jesus har frälst, öppnat blinda ögon, döva öron, tumörer har försvunnit och varje kväll har demonbesatta fått möta Jesu frihet och blivit totalt förvandlade! Sista kvällen hällde Gud ut sin helige Ande över folket och vi tror att det var ca 10 000 som blev doppade i Guds kraft och började spruta i tungor! Tack Jesus!

Jag är överväldigad över vad Jesus har gjort här i Dar, känner mig såå tacksam till Gud!

Vi hörs!

17 juni, 2012

Fjärde kvällen i Dar!

Igårkväll samlades faktiskt 35 000 människor på vår festival här! Så ljuvliga under - döva barn hör perfekt och blinda ser! Jesus är i stan!
 Zela Hasaniblev döv på båda öronen efter att hon blivit felaktigt behandlad för malaria när hon var en bebis. Här repeterar hon allt vi säger och visar att Jesus har gjort ett fullständigt mirakel! Hon hör perfekt!
Maria Musah hade varit nästan helt döv på båda öronen i över 10 år, hennes hörsel blev helt återställd efter förbön!

Här kommer ett videoklipp från kvällen innan!


Dar es Salaam: Festival Update #3 from Mission SOS on Vimeo.

Vi hörs!

15 juni, 2012

Blinda ögon, döva öron och massor av frälsningsunder!

Ikväll växte publiken i Dar es Salaam till ca 27 000, SOS håller festival och Jesus är på plats och gör under! Första kvällen hade vi 13 000, igår ca 20 000 och ikväll alltså 27 000… Wow, jag är lycklig, tänk att jag får predika för dessa dyrbara människor!!!
Idag avslutades också vårt tre dagar långa pastorskonferens, vi har fått undervisa och betjäna 2 100 pastorer från hela landet och hela konferensen avslutades med att vi delade ut 5 000 kopior av min bok "Ett skådespel för världen". Mina förbundsvänner Ron Johnson och Jeff Leake har undervisat pastorerna hela veckan, oj vad bra det har varit!
Den här mannen hade bara ett öga, och det var han blind på... Men ikväll öppnade Jesus hans enda öga! Han demonstrerade sitt helande på scen inför en helt vild publik!

Ikväll skedde många starka helandeunder, blinda ögon öppnades, döva började höra och förlamade kroppsdelar fick liv igen! Vi har bett med tusentals människor till frälsning dessa tre kvällar, Jesus besöker verkligen Dar! Vårt team på ca 190 personer är lyckliga, lite trötta, men vi ser alla fram emot vad Jesus ska göra morgon! Tack alla bloggläsare och vänner för att ni ber för oss!

Vi hörs!

Tredje festivaldagen!

Nu är vi inne på tredje dagen av Signs & Wonders Festival här i Dar es Salaam... Jesus har gjort under varje kväll och massor av människor blir frälsta! Igår var det ca 20 000 människor på plats, Jesus botade sjuka och väldigt många blev befriade från onda andar! Jesus är ljuvlig!

En man som blivit blind på ena ögat vid en explosion där han fick glassplitter i ögat började se igår! Han stod framme på plattformen och var så lycklig! Jesus älskar att göra under!

Kika på vår videorapport, direkt från festivalplatsen!


Dar es Salaam: Festival Update #2 from Mission SOS on Vimeo.

Vi hörs!

13 juni, 2012

Äntligen i Dar!

Festivalvecka - landade i Dar es Salaam, Tanzania sent i måndags kväll… Igår hade vi presskonferens för stadens stora tidningar, TV och radiokanaler och två av de största tidningarna i Tanzania, TanzaniaDaima och Majira, skrev om vår festival - kul…

Idag började vår pastorskonferens; Apostolic Breakthrough med mer än 2000 pastorer på plats, jag undervisade ett pass och mina goda vänner Ron Johnson och Jeff Leake resten av dagen.
Så många människor sprang rakt in i Jesu armar ikväll och bad en frälsningsbön...

I eftermiddag samlades ca 13000 på Jangwani ground mitt i staden, massor av människor frälsta, många helandeunder och Jesus befriade många från onda andar! Spännande att se vad den helige Ande ska göra resten av veckan! Är sååå lycklig för livet!
Den här kvinnan var döv på vänstra örat, ikväll öppnade Jesus det och hon demonstrerar här sitt helande inför en jublande publik!
Ikväll blev denna kvinna helt fri från onda andar! Demonerna hade tvingat henne att kasta sig i elden, men ikväll blev hon fri och dansade och hoppade på scen!

Vi hörs!

08 juni, 2012

Jesu makt!

Njuter av att bara få vara pastor i Stockholm den här veckan... Bibelskoleavslutningen igår var ett sjöslag, en rå "holy Ghost blowout" - tack Jesus! Vi bad länge för alla våra älskade elever... Pastorsmötet igår kväll blev en stund av hjärta till hjärta, naken ärlighet och salta vackra tårar med Jesus mitt i rummet...Snart ska jag ha ett vigselsamtal med ett mycket förälskat afrikanskt par... :) ,

Mediterar på Jesu makt idag. Tänker på när Jesus stod framför Lasarus klippgrav för två tusen år sedan... Tänk på att han sa; "Lasarus, kom ut!" (Joh 11:43b). Hade Jesus inte sagt "Lasarus" - dvs namngett den döde, så hade ju alla döda på hela begravningsplatsen kommit ut och upp ur sina gravar. Alla döda i Israel hade uppstått! :) Jesus har all makt i himlen och på jorden!  (Matt 28:18b)

Jag tror Gud om en mirakelexplosion i Dar es Salaam nästa vecka!



Predikar hemma på söndag två möten kl 12 och 16... Hoppas vi ses!

Vi hörs!

07 juni, 2012

Heta kristna!


"Tungor som av eld visade sig för dem och fördelade sig och satte sig på var och en av dem"
Apg 2:3

Sitter och dricker espresso tidigt på morgonen i ett somrigt Stockholm... Läser en vacker bilderbok av evangelist Reinhard Bonnke och njuter av hans enkla och mättade livserfarenhet från ett långt liv som missionär på den afrikanska kontinenten... Jag citerar;

"Flies only sit on a cold stove. Get the fire of God in you, and no demon will come near you!"

Översättning;

"Flugor sitter bara på en kall spisplatta. Få Guds eld i dig och ingen demon kommer i närheten av dig!"

Underbart! Eller hur?! Såå bra!


Idag är det avslutning för våra elever på både SOS bibelskola och ledarskola... Det blir vild lovsång, handpåläggning och kraftöverföring! :)


Du kommer väl till hösten?! Ansök här!


Vi hörs!

04 juni, 2012

Reflektioner i Pittsburgh


Har precis avslutat en helg i Allison Park Church i norra Pittsburgh, ätit lite kycklingvingar och druckit kaffe… Njuter livet i fulla drag! Har haft privilegiet att få predika för tusentals människor igen och många har blivit frälsta och andedöpta! Tack Jesus! Vilket liv jag lever!

Tänk att Gud gett mig alla dessa trofasta vänner och partners over hela världen och kanske speciellt i just USA och Norge…

Flyger hem till Stockholm imorgon. Predikar hemma i Stockholm nästa helg och flyger sedan veckan därpå till Dar es Salaam i Tanzania på Afrikas östkust. Signs and Wonders Festival och Apostolic Breakthrough Conference kommer bli fantastiskt! Längtar!

Reflekterar över marginaler och bufferts ikväll. En buffert är något som gör livet så mycket lättare. Bufferts, marginaler och lite extra på alla områden är en stor hemlighet för ett sundare liv… Ledarskap är inte bara att vara effektiv och hinna så mycket som möjligt hela tiden, utan också att hålla länge och leva med livskvalitet. Ska ditt ledarskap verkligen bli attraktivt och människor verkligen från hjärtat ska vilja följa ditt livs exempel så lyssna nu… Lite extra pengar sparade och lite extra tid mellan de stora projekten. En extra dag ledigt nu och då och en extra timme inplanerad mellan dagsärendena medans du sliter med att beta av din komihåg-lista…  Allt detta ger dig guldkant på tillvaron och fest mitt i vardagen. Jag har blivit blivit mycket bättre på det här de tre sista åren och mår som ett resultat av just detta också mycket bättre. Lite tid för jakt, fiske och motorcyckelturer och en extra ledig dag med familjen gör en enorm skillnad faktiskt. Testa du också! Men det går inte om du inte förstår att detta måste planeras in i din almanacka och sedan strängt och strikt också hållas på…
Ledig dag med familjen på Dalarö för några veckor sen...

Vi hörs!