31 december, 2012

Tillbakablick, bokslut och framåt!

Snusmutan i EU, Breivikrättegången, prinsessan Estelle föds, Statsminister Reinfeldt skiljer sig, USA valet, SD skandaler - 2012 går mot sitt slut...


I SOS genomförde vi två fantastiska helandefestivaler på Dominikanska Republiken och i Tanzania - oräkneliga mirakel, mass-frälsning och mass-andedop! Största festivalteamet någonsin - 195 teamare! Största festivalpubliken någonsin - 65 000 i ett enskilt möte! :)



Jesus fotavtryck fulla av helig olja syns tydligt i min kalender från 2012. Tacksamma tårar över Mästarens oförtjänta trofasthet och nåd fyller mina ögon medan jag skriver...

"Du kröner året med ditt goda, dina fotspår dryper av fetma". Ja, så står det i Folkbibeln, Psaltaren kapitel 65 och vers 12.

År 2013 börjar vi med 40 dagars fasta och viger det nya året för helig tjänst...

Vi ses på Polstjärnan söndagen den 6/1 då jag predikar igen!

Vi hörs!

28 december, 2012

SOS Minute 23/12!


SOSMinute 23/12 from Mission SOS on Vimeo.

21 december, 2012

Warrior Princess


Vi skulle tränat men blev kvar i bilen utanför gymmet och samtalade istället... Vi åkte runt i Stockholm i timmar och bara pratade... Min tonårsdotter och jag är tighta och hon upptäcker livet med en rasande fart. Det blir mer och mer förtroliga samtal och coaching för varje vecka nu. Hon är superskärpt, charmig, rolig och hungrig på livet. Alicia håller mitt hjärta i sina händer...


Älskar dig och är sååå stolt över dig tjejen! Du är den coolaste och skönaste tonåring jag känner ;).  Du är modig, tuff, äventyrlig och har en elefants storlek på hjärta... Du är ren, ädel och sååå brutalt ärlig...

Vill hela världen ska veta att jag beundrar dig...

Pappa

14 december, 2012

Julshow i helgen!



Jag är sååå förväntansfull på SOS Julshow i år! Alla våra fantastiska kreativa talanger har övat och laddat i flera månader och jag bara vet att det kommer smälla imorgon kväll och på söndag!

Bilder från föregående års julshower...


Detta är ett kanon-tillfälle för dig att bjuda med dig dina vänner och grannar som inte brukar gå till kyrkan! Du behöver köpa biljett för att komma in och dessa kan du reservera genom att maila eller ringa Lise Abildsten. Hennes nummer är: 0728-522039 du kan maila genom att klicka här! Du kan också köpa biljett vid entrén.


Vad: SOS Julshow "A Christmas Journey"
När: Lördagen den 15 dec kl 18:00 & Söndagen den 16 dec kl 12:00 & 16:00
Vart: Polstjärnan, Sveavägen 77, tunnelbana Odenplan
Pris: 100 SEK per vuxen och 50 SEK per barn

Klicka här för karta till Polstjärnan!

Jag hoppas att vi ses på en av julshowerna i helgen :)!

11 december, 2012

Iron Mike


Michael Gerard Tyson föddes 1966 i Brooklyn, NY, USA. Ett av hans smeknamn "Kid Dynamite" fick han efter att ha vunnit världsmästartiteln 1986 vid blott 20 års ålder... Tyson var den svarta tungviktaren (99 kg) med en räckvidd på 1,80 - ett explosivt och aggressivt muskelpaket som slog hårdare än de flesta. Tyson blev urtypen för "underdog fightern" från ghettot... Under sina aktiva år 1985-2006 gick han 58 matcher och vann hela 44 på Knock Out - då är ändå inte alla vinster medräknade... Knock Out blev synonymt med Tyson. Han var Iron Mike helt enkelt som släckte lyset på sina motståndare :). Tyson drog ner rullgardinen på de tyngsta boxarna och blev mer eller mindre "barnförbjuden" :).


Tyson var välkänd för sin våldsamma och skrämmande boxningsstil samt för sitt kontroversiella uppträdande i och utanför ringen. Tyson anses allmänt vara en av de mest hårtslående boxarna genom tiderna då han rankades som nr 16 på ansedda boxningsmagazinet "The Rings" lista över "The Greatest Punchers of All Time" och som nr 1 i på ESPN.coms lista över "De mest hårtslående i tungviktshistorien".


Jag älskade att se Tyson boxas som tonåring, och sörjde hans våldtäcksdom, fängelsestraff och konventeringen till Islam... Han hade mörka sidor. Han förstörde sitt rykte. Men han var ändå en enastående idrottsman...

Tyson boxade till sig 300 miljoner USD under sin karriär. Han boxade sig från "skiten" och betongen till alla världens strålkastares mittpunkt...

Min lilla schäfervalp heter Tyson efter min tonårsidol - var såå glad när familjen slutligen enades om just det namnet... Sorry alla kyrkliga och känsliga läsare men, att se Tyson boxas var magiskt. Att se honom kaxigt utmana världens alla knytnävar och fighters är ungefär lika underbart som att se Zlatan spela fotboll... Samma vinnarskalle! Samma fräcka uppsyn! Ingen sätter sig på mig!

Vi behöver den typen av fighters i den andliga ringen också... Ja, ja... Love ya Tyson... Love ya... (Tonårsnostalgi på hög nivå).

Vi hörs!

04 december, 2012

Den apostoliska församlingen


Vi bygger som bekant församling i Stockholm ;) Visionen är glasklar!

"För alla folk, till alla folk. Urförsamlingen i Stockholm och till världens ände".



En apostolisk församling är en mogen församling fylld med mammor och pappor. De andliga föräldrarna föder barn, fostrar, tränar och sänder. Alltid expansion och tillväxt. Alltid nya mål och erövringar.

Just nu söker jag lite försiktigt och trevande Gud för 2013... Det nya året vill jag börja med mycket bön och lång fasta.

Vi bygger en försvarsmur för Sveriges huvudstad. Vi reser upp en tron av lovsång och tillbedjan! Vi undervisar och basunerar Guds Ords eviga sanningar och absoluter! Vi skapar en atmosfär och gemenskap som läker, bygger muskler och skapar andlig hunger.

Bibeln förklarar för oss att; "när bröder bor endräktigt tillsammans" då är grejer "ljuvliga" :) När vi håller ihop och förblir ett hjärta kan allt hända :) Befalld välsignelse och överflödande liv kommer över församlingen när enhet praktiseras!


Läs Psalm 133. Gud skjuter på oss från Himlen med välsignelsens feta bazooka! Vi är hans varma levande måltavlor! Skjut på mig också snälla! Skjut en gång till! :)

Kom och be med oss på fredag på bönenatten! Vi startar kl 22.00 och håller på till 02.00! Vi träffas på Frälsningsarmén på Fridhemsplan, St Eriksgatan 30a. Tunnelbana: Fridhemsplan.
Kom och be! Gud kommer skjuta på oss med en fet bazooka!



Vi hörs!

Sista chansen på söndag!

Glöm inte att köpa dina biljetter till julshowen! På söndag är det sista chansen! Ta med alla du känner på årets julshow, lördagen 15 dec kl 18.00 och söndagen 16 dec kl 12.00 & 16.00.

03 december, 2012

SOS Minute 2/12


SOSMinute 2/12 from Mission SOS on Vimeo.