29 maj, 2013

Tillbaka på Stadshagen!

På söndag är SOS Church tillbaka på Warfvingesväg 26, Stadshagen. Där kommer vi att vara hela sommaren fram till kick offen. Vi kommer alltså inte att vara på Polstjärnan på söndag! Sprid det till alla du känner :)
Kom på våra celebrations! Vi möts kl 12.00 & kl 16.00.

Du har väl heller inte missat vår nya och fräscha bibelskolehemsida?! Besök den! Ansök till skolan! Du garanteras ett år av äventyr, under & tecken! :)

Vi hörs!

27 maj, 2013

Trofasta partners och en Softtail!


Har precis avslutat en predikohelg i Bechtesville utanför Philadelphia i södra Pennsylvania. Peter Almqvist, en ny amerikansk medarbetare Mike, och jag har besökt Morningstar Fellowship som värdförsamlingen heter här och vilken har varit trofasta partners till SOS i många år redan.  I fyra möten har drygt 100 dyrbara amerikaner blivit frälsta och många har blivit helade och andedöpta! Ljuvligt drag faktiskt!


Morningstar borrar brunnar i Tangaregionen i Tanzania i samarbete med SOS just nu och sänder även ett litet team till vår festival där i juli. De är fantastiskt trofasta missionspartners och gjorde även ytterligare extra insamlingar till vårt missionsarbete i varje möte - tack till mina vänner pastorerna Steve och Liz Defrain! Vi älskar er! Vi vill aldrig ta er kärlek för given...



Vi avslutade med att åka motorcykel tillsammans i försommargrönskan ikväll... De hade hyrt en orange-röd Harley Davidson Softtail till mig :). Jag säger bara - mmmmm ahhh, I love Life! :) Vi var ca 40 "bikers" som åkte tillsammans - grymt kul! :)

Imorgon åker jag mot Pittsburgh...

Vi hörs!

22 maj, 2013

Två lastbilar och två högtalartorn!


Packar två väskor i vardagsrummet och är snart på väg till USA... Flyger imorgon förmiddag lite efter kl 10. Ska besöka en nyfrälst vän ikväll och hoppas och tror att Jesus döper honom i helig Ande och eld...

Igår fick jag beskedet från vår ekonomiavdelning att vi precis fått en enskild gåva på drygt 500 000 SEK till vårt festival och missionsarbete! Tack Jesus! En del av mina bloggläsare kanske tycker att det är mycket pengar... Ja och nej... Vi är sååå tacksamma för varje krona från trofasta missionspartners och tar verkligen inget för givet. Men...

Den helige Ande har utmanat mig att börja bygga ut vår portabla festivalanläggning. Vi måste våga och vi måste tro... DHA sa: "Bygg för 500 000 människor i publiken!" Idag har vi en kapacitet för drygt 100 000 människor i en enskild festivalpublik. Lyssna och läs noggrant nu! För att vi ska kunna lyckas samla en halv miljon i ett enskilt festivalmöte så behöver vi bygga två nya högtalartorn ca 13 meter höga och även köpa in ytterligare en storbildsskärm 9 x 11 meter! Förutom allt detta behöver vi ytterligare en container och två lastbilar!



Detta kommer att kosta ca 10 miljoner! Vi tror på Gud! Dörrarna står vidöppna till så många nationer! Vi måste vidare! Be med mig!

Vi hörs!

16 maj, 2013

Tre saker från profeten

Är så tacksam för #Mission13.

- Jesu Ande utvalde och kallade fram 8 missionärer till vår nya bas i
Beirut, Libanon. De åker i januari 2014.



Familjen Kvist, basledarpar, SOS Beirut.

- Tro förlöstes genom Herrens egna tjänare biskop Wilfred Lai från
Mombasa, Kenya och persiske evangelisten Reza Safa! Vi tog emot
dyrbara profetiska ord.

- Församlingens iver, givarglädje och kreativitet visste inga gränser
i helgen! Tack speciellt till våra konferensgeneraler Ante och Maria
Evermin, vår lovsångspastor Julia Willkander och vår dekoratör Hanna
Hamrén!


Maria och Ante Evermin, våra konferensgeneraler för #Mission13!

- Bönens Ande var starkare än någonsin!

" a spirit of grace and supplication"  Zeh 12:10




- Vi samlade in VÄLDIGT mycket pengar till våra festivaler i Tanzania
och Pakistan! :)

Vi säger bara TACK JESUS!

Sitter i skogen med min schäfer i solskenet och dricker kaffe och
käkar mackor... Mediterar på profeten Jesajas ord;

" Kom, låt oss gå till rätta med varandra, säger HERREN.
Om era synder än är blodröda, skall de bli snövita,
om de än är röda som scharlakan, skall de bli vita som ull.
Om ni är villiga att höra, skall ni få äta landets goda".
Jes 1:18-19

1) Renhet.
2) Lydnad.
3) Villighet.

Vi hörs!

08 maj, 2013

Det är dags!

Det är onsdag och jag kan knappt bärga mig till fredag! Då kickar vi igång #Mission13! Vi släpper på ett afrikanskt lejon, Bishop Wilfred Lai, och en smord persisk pastor med ett stort arbete i USA, Pastor Reza F Safa!

Du VILL INTE missa denna helg! Så är det bara! ;)

Fredag

19.00 Möte med Pastor Reza F Safa

Lördag

10.00-12.00 Bön med Bishop Wilfred Lai
14.00-16.00 Seminarie med Pastor Reza F Safa
19.00 Möte med Bishop Wilfred Lai

Söndag

10.00-11.30 Bön med Bishop Wilfred Lai
12.00 Celebration med Johannes Amritzer
16.00 Celebration med Johannes Amritzer



Mission13 Promo final from Mission SOS on Vimeo.

Vi hörs!

05 maj, 2013

Heliga beslut och goda vanor!


1) I vår familj har vi bestämt oss för att söndagen är en helig dag... Söndagen är veckans höjdpunkt och fest! Söndagen är dagen då vi prisar, tackar och ärar vår Gud och lyssnar till både Hans Ord och Hans röst! Det är Dagen då vi går till församlingens gudstjänst tillsammans och träffar vår stora familj och umgås med våra bästa vänner! Alla ska med! Vare sig ungdomsmöten, bibelskoleoutreach, husförsamling eller något annat "andligt" tidigare i veckan ersätter söndagen... Inneboende, tonåringar, hund och katt ska med! ;) Så är det bara!


Söndagen är en helig, ljuvlig och underbar dag! Vi har ett måtto i vår familj; We love Sundays! :)

2) En annan princip som vi praktiserar är att ge tionde dvs 10 % av alla inkomster och gåvor till församlingen. Tionde på månadspeng, 500 lappen från farfar osv... Tiondet ges inte i alla riktningar, till vänner och sådant som jag för stunden tycker är behjärtansvärt utan till FÖRSAMLINGEN - "förådshuset" (Mal 3:10) - då kommer välsignelsen och först då blir jag verkligt välsignad! Jag ger mitt tionde dvs mina 10 % på inkomster till församlingen - den lokala församlingen där jag har mitt hem, min bas och där jag äter, dricker och blir uppmuntrad.


3) En missionsresa med familjen varje år! Vill att hela familjen ska få göra missionsbefallningen tillsammans och se under och tecken bland de onådda folken...

4) Vi äter alltid ett mål om dagen tillsammans - vi försöker så långt det är möjligt att samla familjen åtminstone en gång om dagen kring köksbordet... Vi samtalar, skrattar, stämmer av och delar liv. Såå
värdefull tid! Skulle inte vilja vara utan den tiden... Perfekt stund att öppna en Bibel (som för övrigt alltid ska ligga nära till hands) tillsammans och läsa ett stycke och be tillsammans!

Fatta heliga beslut och etablera goda vanor i din familj och det kommer att leda till generationsvälsignelser i många led efter dig... Familjen Amritzer är långt ifrån perfekt men vi försöker bygga något vackert som barnen ärver tar med sig när de flyger ut ur boet. Pröva du också! Gud kommer att vara med dig!

Vi hörs!