30 juli, 2013

Segerrapport video från Tanga!

24 juli, 2013

Nåd lika salt och djup som havet!

"Till de heliga i Kolosse, de troende bröderna i Kristus. Nåd vare med er och frid från Gud, vår Fader".
Kol 1:2

Sitter i en lounge på Zürichs flygplats på väg hem från Tanzania. Tårar, skön trötthet och djup tacksamhet - allt på en gång... "Här kommer alla känslorna på en och samma gång" (Per Gessle).



Drygt 13 000 människor har bett frälsningsböner och så alla blinda, döva, stumma och lama som Jesus gjort friska i ett nu! Hundratals demonbefrielser och tusentals andedop passerar revy... Ja... All ära till Jesus! Jag har inte med detta att göra den saken är i alla fall klar... Ytterligare en festival är genomförd i en muslimsk stad i Afrika - vi fortsätter tills den sista folkgruppen fått höra!


"Ert tal skall alltid vara vänligt, kryddat med salt, så att ni vet hur ni bör svara var och en".
Kol 4:6

Sitter här och läser aposteln Paulus brev till "Jesus gänget" i Kollose-regionen... Mediterar över begreppet; "Nåd". Den helige Ande har undervisat mig om sann, balanserad och äkta biblisk "nåd" hela våren och sommaren. Den nytestamentliga och urkristna nåden är så ljuvligt frigörande och stark! Nåden är gränslös och djup men också salt. Världshaven är enormt stora, djupa, rika på liv men också salta! Nåden är precis likadan! Nådens hav är djupt och salt! Nådens hav är sunt, friskt och livgivande!



"Ty Guds nåd har uppenbarats till frälsning för alla människor. Den fostrar oss att säga nej till ogudaktighet och världsliga begär och att leva anständigt, rättfärdigt och gudfruktigt i den tid som nu är.."

Tit 2:11-12 

Flyger till Evangeliesentrets stora sommarkonferens på Österbo på fredag. Älskar att predika i Norge och speciellt på Österbo hos Lise Karlsen och hela hennes Jesus liga! Den här sommaren har vi ca 40 galna sos:are på plats som har ansvaret för den parallella ungdomskonferensen. Så kul! Tror att vi ska få se en stor grupp norska ungdomar på vår bibelskola i Stockholm i slutet på augusti igen! :)

Vi ses och hörs!

22 juli, 2013

Video från finalkvällen i Tanga!

21 juli, 2013

4 festivalkvällen i Tanga!

20 juli, 2013

3 kvällen i Tanga!

19 juli, 2013

Video andra festivalkvällen!

18 juli, 2013

Video från första festivalkvällen!

16 juli, 2013

Första videorapporten från Tanga!

13 juli, 2013

Öga botat på Smålandskonferensen!


Sitter just nu i bilen på väg hem från Trosgnistans Smålanskonferens i Aneby. Trosgnistan är starka trofasta vänner till SOS sedan många år redan och jag älskar att predika hos dem! Igår sprang ca 40 personer fram på frälsningsinbjudan och Jesus botade sjuka.


Jag fick ett kunskapens ord till en tjej som skelade på höger öga, Jesus botade henne och som ni ser på bilden här så är hennes öga helt perfekt igen! Halleluja!

Amanda (blonda tjejen till vänster) blev helad i sitt högra öga igårkväll!

Imorgon predikar jag hemma i Stockholm igen på båda våra celebrtions kl 12 och 16 och jag längtar så efter att träffa församlingen igen!!! Imorgon blir det många mirakelstories mina vänner - vi ses i SOS Church va?! :)

Vi hörs!

12 juli, 2013

Videorapport från Mwanza!

09 juli, 2013

Semester, Smålandskonferensen och Stockholm

Efter två helt fantastiska semesterveckor i Tanzania är jag nu på väg hem för en blixtvisit  i gamla Sverige. Semester i Afrika efter en lyckad missionsfestival är verkligen en riktig hit. Den andliga mättnaden och lyckoruset efter festival i kombination med den fysiska utmattningen efter intensiva förberedelser och urladdning är perfekta förutsättningar för skön vila. Vet inte när jag någonsin njutit stranden, havets varierande meny, poolen och sällskapet så mycket tidigare. Att bara få sitta och skratta under palmerna i den afrikanska ljumma natten tillsammans med sina absolut bästa vänner är så nice.


Grabbarna avslutade med en "jaktresa" som nog blev mer till en afrikansk vildmarkscamping än jakt. De afrikanska myndigheterna gav oss aldrig de utlovade licenserna och tillstånden vi behövde eftersom den årliga inventeringen och räkningen av vilt inte lyckats slutföras innan jaktsäsongen började den 1 juli. (suck) Vi ger oss inte utan försöker att jaga impala, eland och buffel efter nästa festival i Tanga, Tanzania om två veckor istället.



Vi såg massor av djur och blev även tvungna att fly från vårt tältläger för en afrikansk vildhunds envisa närmanden sista natten.  Vi försökte skrämma iväg honom tre gånger men det var hans område och vi fick ge oss. Människan bestämmer inte allt här inte.  En av savannens härskare sa bestämt ifrån. Ett väldigt äventyrligt vildmarksminne för livet fick vi i alla fall... Stjärnhimlen och vintergatan över savannen eller badet i
"krokodilfloden" efter fyra dagar utan dusch är också helt oförglömliga upplevelser... Tack Jesus för Afrika! Tänk att du bara skapat sådan skönhet!

Nu har jag förmånen att få predika på Trosgnistans Smålandskonferens på fredag kväll och sedan på två celebrations hemma i Stockholm på söndag - såå kul! Längtar! Sen ska jag tillbaks till Afrika för nästa
sommarfestival i den muslimska staden Tanga på norra Tanzanias kust mot Indiska Oceanen.

Vi hörs!