22 juni, 2009

Mirakler, träff med goa vänner och countrymusik...


Sitter i bilen med hela min familj på väg från Gettysburg till Pittsburgh. Nu har sommaren äntligen kommit till Pennsylvania, det börjar bli riktigt varmt! Vi åkte tidigt, stannade på vägen och åt frukost på Waffle House. Barnen åt våfflor och njuter sommarsemester och ledig dag med pappa...

Vi konstaterar att Harvest Cry i Gettysburg blev till och med bättre än förväntat. Jag har inte fått alla siffror sammanställda riktigt än, men enligt de uppföljningslappar som hittills är räknade så följer en liten sammanställning. Även om jag tror att det är mycket mer som ännu inte är inrapporterat. Håll i er...

  • 148 personer har blivit frälsta! (Förstagångsomvändelser och männsikor i behov av frälsningsvisshet).
  • Ca 55 personer har redan hittills rapporterat att de blivit helade!
  • 12 har blivit befriade från onda andar!
  • 35 uppgetts har blivit döpta i den helige Ande och börjat tala i tungor för första gången!
  • På avslutningsmötet döpte vi otroliga 78 personer i vatten!

Stora segrar för Guds rike!

Vi har sålt mycket böcker, SOS i USA säljer mycket av mina böcker och människor anmäler sig till MCM Ministry School i Pittsburgh! Om du bor i USA, kika in här!!!

Nu ser vi fram emot några goa lediga dagar i Pittsburgh innan vi reser till Detroit för att predika där i helgen. I eftermiddag ska vi träffa Jeff och Melodie Leake.

Vi njuter sommarvärmen i hyrbilen med countrymusiken på hög volym. USA från sin allra bästa sida! Som Europé fascineras man alltid över vad som faktiskt spelas på de stora radiokanalerna i USA och hur stor plats evangelium får... Lyssna och njut!



Vi hörs!