06 juli, 2009

Edefors församling...

Mellanlandar i Stockholm idag på väg till Hamar, Norge och Hedmarktoppen... Predikar tre gånger på Hedmarktoppen imorgon... Ser fram emot det jättemycket - älskar de norska pingstvännerna!

Predikade i Edefors församling (Harads, Norrbotten) hos prästen Lennart Åströms igår... Lennart älskar den helige Ande! Goa människor! En kvinna från Burundi blev andedöpt knäböjandes framme vid altarringen under "förbönsstunden". Hon var så lycklig när tungotalet lossnade och rann över hennes läppar... Även en ganska grovhuggen festivalevangelist och missionär som jag blir lite poetisk i en svenskkyrklig och högtidlig miljö ;). Jag hade förmånen att få leda hela församlingen i "den apostoliska trosbekännelsen" efter min predikan. Den är bra!

Edefors församling...

Jag kommer att predika om "kraft" på de Skandinaviska sommarkonferenserna i år! Kraftkristendom! Människors liv blir inte förvandlade genom superrelevanta och häftiga, coola predikningar utan genom Guds kraft! Korsets och evangeliets kraft! Blodets och den helige Andes kraft!

Vi hörs!