04 augusti, 2009

Internationell storstadsförsamling

Har varit och tränat på ett gym i Wien idag. Samma maskiner, energidrycker, träningskläder, svettlukt och samma musik skavlar ur högtalarana i alla gym, i alla storstäder världen över... En global megastadskultur med samma attribut och stil. En ung "uppkopplad" och multietnisk betong-generation. VCC är så lik Södermalmskyrkan i Stockholm osv - de internationella storstadsförsamlingarna är framtiden! Snart föds SOS Church Stockholm! Den 29 augusti är du såå välkommen till Nalen på vår församlingsproklamation kl 12-14! Efteråt blir det öppet hus med tårta och kaffe i våra nya fräscha lokaler på Kungsholmen! Gud ge oss Stockholm är var bön!


Vår första söndag, efter alla invigningsceremonier och tårtkalas så blir det då äntligen efterlängtad releasekonsert för vår första egna musikproduktion! SOS festivalmusik blir förhoppningsvis en helt ny kristen musikgenre, dvs betjänande, predikande och smord kristen performance! Musik som föder frälsnings- och mirakeltro! Musik som bryter ner murar mellan muslimer, hinduer, buddister och kristna! Musik som andlig krigföring och röjarvapen på de kristna missionsfronterna!


Söndagen den 30 augusti kl 16:00 på Nalen släpps CD:n och konserten blir en färgsprakande kreativ bomb med multinummer - dansare, dramatiseringar och spännande musik och sångarrangemang! Missa inte detta! Beställ biljetter! Köp till släkt och vänner! (Klicka här för beställning...)

Som pastor är jag så stolt så jag nästan spricker! Tänk vilka begåvningar Gud gett oss i SOS och tänk att vi får börja vår första söndag som nystartad församling så storslaget som med en konsert med den kvaliteten som här kommer att bjudas på. Välkomna!

Vi hörs!