08 november, 2009

SOS Church i stark tillväxt!

Idag kl 12:00 hade vi möte för nya medlemmar och 35 personer kom - snart tar vi in dem fullt ut i familjen, halleluja! SOS Church Celebration kl 16:00 hade väl ca 140 vuxna besökare och barn. Atmosfär, lycka och rå glädje! Så många nya besökare ikväll, sökare, muslimer, humanister och allt är multi-etniskt, precis som vi ber och önskar att det ska vara... Fyra rusade fram på en frälsningsinbjudan och vi bad för sjuka och profeterade över hungriga människor länge - halleluja!


Vi springer mot jul och förbereder en julshow i församlingen och ikväll gavs tillfälle att köpa biljetter! Missa inte våra julshower 19-20 december! Snart har vi en arabisk fest 12/12 (All Nations Café) men innan dess en lördag med kostrådgivning och tips till enkel träning med allas vår Omid Dadary igen den 21/11... Njuter av harmonin, öset, trycket och den starka tillväxten i församlingen!


Imorgon flyger jag för att undervisa i vår bibelskola i USA som vi driver tillsammans med Allison Park Church i Pittsburgh och för att predika i vårt amerikanska Harvest Cry till helgen! Gud är god!

Vi hörs