20 december, 2009

Gott trött och sant lycklig


Ja, precis så känns det efter en underbar helg med SOS Church - julfest med SOS Missionsbibelskola i fredags och så två makalösa julshowskvällar lördag och söndag... Vi har haft fulla lokaler, dukade bord, levande ljus och smäktande skönsång, breakdans, bibelteater, multimedia och julklappsutdelning. Mycket nytt folk men framförallt det som gläder både oss och himlen mest är alla frälsningsbeslut som togs och ärliga böner som bads i helgen... Jesus - hela världens frälsare och ljus har skingrat mörkret och drivit ut ångesten ur så många stockholmares hjärtan (vågar mig inte på att gissa siffror och antal just nu...)!



Familjen Amritzer bjöd med 12 gäster och 10 kom, en blev genuint frälst och flera hörde ett glasklart evangelium för första gången i livet! Idag fick jag be med min helt nyfrälste väns mamma till frälsning över mobiltelefonen och hans helt nykristna lilla syster (20 år) blev andedöpt - också över telefon :).



Jul på riktigt alltså - Jesus frälser och döper i helig Ande och eld!

Imorgon hämtar jag en ny soffa vi köpt - vi kommer behöva den med tanke på att vi firar jul med ca 20 personer här hemma hos oss i Tullinge! Julgran och lite julklappar ska köpas också - har inte hunnit tänka på sånt än...

Vi hörs!