20 april, 2010

Ett shivatempel och gurus

Vi är fortfarande kvar i Katmandu, Nepal pga vulkanaskmolnet från Island över det europeiska luftrummet. De flesta europeiska flygplatser är fortfarande stängda och vi gick beskedet från Qatar Airways (vårt flygbolag) att vi inte skulle räkna med någon hemresa förrän någon gång i maj :) Ja... Vad göra?! Vi bad till Gud och gick sedan till en lokal resebyrå där vi hittade enkelresor till Istanbul via Saudarabien med Air Arabia imorgon för bara 2535 kr / person. Vi hoppas nu till Gud att detta är våra mirakelbiljetter till Europas port... Väl i Istanbul hämtar SOS missionärer från vår bas i Bulgarien upp och sedan åker vi bil hem genom Europa... Allt är möjligt för den som tror sa Jesus!

Idag passade vi på att besöka en enorm tempelstad och ett stort Shivatempel för studier och sightseeing. Hinduiska likbränningar precis som i Varanasi, Indien och gurus som skröt om sina övermänskliga krafter... En guru menade att han efter meditation och mycket speciell yoga kunde lyfta en drygt 90 kg tung sten med sin penis och en annan berättade att han i sin ungdom svävat över marken och ofta gjorde resor utanför kroppen... Ja, ja... Vad ska man säga?! Kanske är sant... Lika sant är att samma gurus röker på både hasch och marijuana flera gånger varje dag och var höga som höghus medan de berättade med rödsprängda ögon...

Shiva tempel i Katmandu...

Sadhu - en hinduisk helig man...

Vi behöver ge ett kärleksfullt Jesus evangelium demonstrerat i den helige Andes kraft till hinduerna. Jesus älskar hinduer! Tecken och under i Jesu namn är det enda som kan öppna deras hjärtan.

Vi hörs!