10 maj, 2010

Flyger till Stockholm ikväll

Har hunnit skriva 2/3 av en ny bok som jag förhoppningsvis släpper till vårt ettårs-jubileum av SOS Church Stockholm i slutet på augusti - vi får väl se... Boken får nog titeln "Ett skådespel för världen" och handlar om apostelns tjänst och apostolisk kristendom.

Per och Marielle Gisselsson leder SOS arbete i Thailand...

Har varit så viktigt att vara här denna veckan. Vi har hunnit med mycket coaching, evaluerings- och framtids-samtal som ledarteam för församlingen här... Khon Kaen International Church går en ljus framtid till mötes och deras ledarskap består av ödmjuka, bedjande och rena gudsmänniskor...

Pastor Neung med familj, leder Khon Kaen Int Church tillsammans med familjen Gisselsson...

Fick rapporterna från vår celebration i Stockholm igårkväll av pastor Emma. Flera frälsta och andedöpta och tre döptes i ett kallt Mälaren i Rålambshovsparken direkt efter mötet - halleluja! Walter rapporterar där han predikat i Bulgarien i veckan och helgen, läs gärna hans blogg! Peter rapporterar från Tanzania där Ledarskolan gör sin praktik - läs gärna hans blogg! Vi avancerar! Nu är jag snart på väg hem till Stockholm! Flyger härifrån ikväll och från Bangkok sent inatt direkt till Stockholm!

Vi hörs!