25 juli, 2010

Lycklig

Bloggar direkt från vårt församlingsläger... Vet faktiskt inte när jag kände en djupare tillfredsställelse och mer genuin lycka i mitt liv tidigare... Enkel men stark lovsång till gitarr kring lägerelden med rök i ögonen. Träning, bad i Mälaren, grillfester, beachvolleyboll turnering och djupa bibelsamtal med underbara församlingsmedlemmar... Alla språk, nationaliteter och kulturer trivs tillsammans. Tack Jesus för SOS Church!


Det var ett högt pris att följa Anden och föda den här församlingen i city men nu känns det som att det var värt varje beskyllning, spottloska och anklagelse... Vi har snart döpt 60 nyfrälsta och miraklerna avlöser varandra som ett smatterband! Vi är drygt 25 nationaliteter i församlingen nu och växer aggressivt på alla plan!

Älskar att vara herde för den här församlingen och njuter av alla vigslar, dop och nyfrälsta! Snart börjar ett nytt bibelskoleår! Ansök nu! Snart är det SOS Homecoming och ett års jubileum med pappa Reinhard Bonnke! Vet inte hur livet ska kunna bli bättre!

Vi hörs!