26 augusti, 2010

Vem är bäst - Ulf Ekman, Reinhard Bonnke eller Niklas Piensoho?!

Jadu... Fel fråga... ;) Svaret på den idiotiska frågan är helt enkelt att; Jesus är bäst! Alla tre nämnda i rubriken ovan älskar att göra Jesus känd på sitt vis med sin av Gud givna förmåga! Gudsmännen nämnda är stora gåvor till oss alla som hjälper oss till Jesus efterföljelse.



Hade förmånen att äta kvällsmat med dessa tre gudsmän igårkväll och fler ljuvliga Jesus lärjungar från Sveriges alla hörn var med på restaurangen Dalanissen bara ett stenkast från Filadelfiakyrkan... Pelle Hörnmark och Världs Pingst Konferensen bjöd ut - man tackar och bugar... Tänk att jag fick vara med! Jag blev jätteglad för att bli inkluderad och riktigt varm i hjärtat faktiskt. Tack Pelle!

Satt vid samma bord med vänner sedan många år; pastorsparet Stenstrands från Life Center, Västerås, Magnus Persson från United, Malmö och Carl-Gustaf Severin från Livets Ord, Uppsala... Goa människor som jag verkligen respekterar och uppskattar på olika sätt och för olika saker... Både Per-Johan, Magnus och Calle har betytt mycket för mig genom åren och gjort djupa intryck... Sköna avslappnade samtal och generös och hjärtlig stämning...

Vi behöver varandra samtidigt som vi behöver slå vakt om apostolisk utrymme och rörelsefrihet. Vi behöver respektera, älska och uppskatta varandra trots olikheter och samtidigt hela tiden våga följa våra hjärtan och inte kompromissa med vår inre röst. Hoppas och vill bara tro att en sund, sann och öppen gemenskap utan kontroll och maktanspråk från något håll ska växa fram i den väckelsekristna familjen i Sverige. Jag ber att spänningar, lurpassande och misstänksamhet ska få ge vika för kärlek, generositet och värme. Gud hjälp vårt land! Gud, jag ber att väckelse och mirakelkristendom ska segra i Sverige!

Imorgon börjar SOS Homecoming i våra lokaler på Kungsholmen kl 19:00 och du är sååå välkommen att hälsa på oss! Kl 22.00 gör SOS Medborgarplatsen till utomhuskyrka och presenterar ett glasklart Jesus evangelium för stockholmarna! Välkomna med oss ut på stan!



Vi hörs!