04 december, 2010

SOS India

Vi började arbeta i Indien 1998. Vi genomförde fem festivaler under några intensiva år. Pastorsseminarierna växte till ca 1200 pastorer samlade i Nagpur 2002. SOS Bibelskola under Asokan och Sissys ledning utexaminerade sex klasser. Dessa blev våra fieldworkers och har planterat 122 SOS församlingar. Våra församlingar finns i de norra staterna som Uttar Pradesh, Bihar, Jankardh, Gujarat, Orissa osv...




Våra pastorer har planterat församlingar bland onådda animist och hindufolk mestadels i byar på landsbygden. Vårt folk kastar ut demoner, döper nyfrälsta, ber för sjuka, ber i tungor och lovsjunger Jesus! Vår bibelskola i Indien har haft ett uppehåll på några år men kommer att återstartas efter nyår!




Elever handplockas av våra pastorer i de olika församlingarna och tränas intensivt i 10 månader. När de utexaminerats sänds de alla ut för att plantera nya församlingar! Vi är så glada och tacksamma för en ny sponsor som Gud gett oss i dagarna! Nu drar vi igång i Indien igen! Be för SOS India och stå i tro med oss för minst 20 nya församlingsplanteringar under 2011, gärna 25!

Gud är god! Vi hörs!