01 mars, 2011

En superspännande helg!

Adam mötte mig på Arlanda idag!

Är hemma i Stockholm igen! Njuter av att hänga med barnen (de har sportlov)! Vi har precis varit och spelat biljard och därefter hunnit busa av oss i en stor spelhall i Heron City. Adam har klippt en cool frisyr och vi har hyrt film. Blir en skön kväll i soffan :).

På lördag är hela Stockholm välkommen till "Äktenskap och familj del 2". Jag föreläser från kl 16:00, vi fikar och det blir naturligtvis möjlighet att ställa frågor... Vi håller till i SOS Church Stockholms Café på Warfvingesväg 26. Seminariet är fristående på det sättet att du inte måste varit med på del 1 för att kunna ta till dig del 2. Del 2 handlar om manligt och kvinnligt och mammas och pappas unika roller i barnuppfostran och vilken atmosfär just pappa och mamma skapar i hemmet och i familjen. Singlar, nya par och gifta sedan många år - välkomna såå välkomna!


På söndag blir det fest och stor celebration - SUPERSUNDAY! Vi träffas på Nalen kl 16:00 (klicka här för karta och vägbeskrivning) kom gärna redan kl 15:45 eftersom det bara finns 450 sittplatser! Glöm inte bjuda med dig sökarvänner! Jag kommer tala om "Förlåtelse" på ett ganska annorlunda sätt ;)... Språk; engelska, svenska och spanska. Det kommer även erbjudas biblisk healing!

Vi hörs!