13 april, 2011

Reflektioner i Stockholm

Sitter i mitt kök i Tullinge igen... Läser Metro och uppdaterar mig på senaste veckornas nyhetsflöde på Marias iPad eftersom det varit lite si och så med uppkopplingen i Pakistan...

- Vår alliansregering uppfyller vallöften om ytterligare skattesänkningar (bl.a. restaurangmomsen, pensionärers skatter sänks) och vår arbetslöshet är på väg ner mot 5% - halleluja det går bättre för vårt Sverige!
- Oroligheterna i arabvärlden fortsätter som ett smatterband, land efter land... Våldsamma demonstrationer i Jemen just nu och flera döda. Egyptens nyss avgångne president i häktesförvar under utredning om korruption mm.
- Toppmöte i Qatar, rapporteringar från Minsk, Vitryssland om efterdyningarna efter bombattentatet, Japans kärnkraftverks-katastrof mm...

Ja, vår värld blöder, bibelns tidstecken är så tydliga och SOS signalerna når oss från Nordafrika, Mellanöstern och Asiens alla tusentals folkgrupper! Vi måste predika evangelium om förlåtelse, helig Ande och upprättelse genom Jesu död och uppståndelse med större passion än någonsin både i Stockholm och till världens ände!

Skönt att vara hemma och ladda om för nya uppdrag... Längtar redan till söndagens celebration i SOS Church Stockholm då vi kommer fira segrarna i Pakistan tillsammans och döpa nyfrälsta stockholmare igen!

"Veckans hjältar i SOS":

Kennet Thorsland med familj...

Peter Almqvist...

Ps: Peter Almqvist och Kennet Torsland är veckans hjältar i SOS eftersom vi aldrig lyckats predika för 110 000 människor i Pakistanska Sialkot på tre dagar och föra drygt 17 000 till tro på Jesus utan deras insatser! Tack trofasta medarbetare!

Vi hörs!