18 juli, 2011

Församlingen spränger framåt!

Vi är dags datum 350 aktiva vuxna medlemmar i SOS Church Stockholm som föddes den 29 augusti 2009, ca 40 barn och drygt 30 tonåringar, alltså 420 glada lärjungar!

Church Camp i Rålambshovsparken i lördags pågick från kl 10:00 - 22:00 och under dessa 12 timmar kom och gick ca 200 vuxna bara för att hänga - spela fotboll, schack, volleyboll och grilla... Ljuvligt!

SOS Church Camp 2011...

Igår (söndag) var det fullt hus på vår celebration mitt i sommaren! Fyra ville be en frälsningsbön och många besökte oss för första gången! Vi avslutade med att döpa i Mälaren mitt i city!

Söndagen den 28 augusti har vi "Kick Off" för höstterminen med ledarseminarium kl 12 - 14, celebration kl 16 och ett visionsmöte som vi kallar SOS Next Step efter fika för våra medlemmar!

Lördagen och söndagen den 8-9 oktober kommer Östafrikas starkaste apostel Wilfred Lai från Mombasa, Kenya på besök! Pastor Wilfred leder Jesus Celebration Center och vi ser fram emot ett lejons rytande på både ledardag och Super Sunday! Vi ber att Wilfred kommer förlösa tro, mirakelkraft och bönens ande i SOS Church Stockholm!

Dr. Wilfred Lai är Senior Pastor i Jesus Celebration Center i Mombasa, Kenya...

Längtar redan till hösten! Nya bibelskolelever, spännande tjänstegåvor på besök och nya missionsresor!

Vi spränger framåt!

Vi hörs!