11 augusti, 2011

Du kan börja ett nytt liv!

Har lite semester...Gjort Skara Sommarland med barnen och nu befinner vi oss i en stuga i Halmstad...Badade i havet igår; 12 C i vattnet, 15 C i luften (chansar på graderna), storm, hagel och piskregn på väg hem... Tog mig hela kvällen och ca 4 muggar hett kaffe bara för att tina upp liksom ;) Svensk sommar - fantastiskt! :)

Inatt drömde jag att 50 romer blivit frälsta och stod och strålade ikapp på scen - nydöpta och förvandlade. Jag älskar romer! SOS Church Stockholm är en plats där allt kan hända!

Snart börjar Bibelskolan och Ledarskolan! Du har väl ansökt?! Så många har kommit till SOS genom åren och fått sina liv förvandlade eller börjat sitt livs andliga äventyrs hos oss! Tim och Manuell Zürcher från Schweiz tog examen i juni och började som pastorspar i en liten församling i Bienne som samlade ca 35 personer. I måndags ringde paret Zürcher och berättade att de redan fördubblat och samlade drygt 70 i söndags! Sååå bra! :) Visst ska väl du sätta dig på bussen med en bag kläder?! Fyll bilen med ditt lilla liv och kom nu! ;) Du kan få vara med i en församling under ett år där människor blir förvandlade varje vecka och vi döper nästan varje helg! Apostlagärningarna kan bli en livstil! Vi längtar efter dig! Ansök här!




Bible School Trailer- Ma-jo from Mission SOS on Vimeo.


Vi hörs!