19 januari, 2012

Starka och trygga troende!

Har varit en vecka hos mina paktsvänner familjerna Jeff och Melodie Leake och Peter och Martina Almqvist i Pittsburgh nu... Vi har bett med drygt 70 personer till frälsning i två olika församlingar i MCM nätverket. Har hunnit predika på 6 olika möten, ett ledarseminare och samtidigt undervisat på bibelskolan - ljuvligt! Sånt drag - fulla hus, skratt, helandeunder och ljuvlig lovsång!
Familjen Leake...

Martina och Peter Almqvist...

Njuter även av att få lära känna vår nya bibelskoleklass här - intelligenta och super ambitiösa elever! Kul med gemensam missionspraktik till Tanzania i juni för våra svenska och amerikanska klasser! Du ska väl med?! Du har väl anmält dig här?!

Om än tusen faller vid din sida, ja, tio tusen vid din högra sida, så skall det inte drabba dig.
Ps 91:7

Se, jag har gett er makt att trampa på ormar och skorpioner och att stå emot fiendens hela välde. Ingenting skall någonsin skada er.
Luk 10:19

Världen behöver fler övervinnande, segrande, starka och trygga troende som tar ansvar! Gud reser upp en armé av kärlekskrigare i den sista tiden! Lärjungar som citerar Bibeln, talar tro och kastar ut demoner! Herre Jesus styrk och lyft ditt folk!

Vi hörs!