06 oktober, 2012

Celebrate Life!

Ibland är livet tufft. Faktum är att det kan vara så mörkt så att du och jag inte tycker oss se någon annan väg ut än att avsluta livets så sköra gåva. Livet känns inte alltid rättvist utan istället ibland cyniskt, utstuderat och rått - och jag verkar vara alla elakheters måltavla...

Men det finns faktiskt tusen anledningar att leva min vän... Det finns ett ljus på andra sidan tunneln. Ibland måste fötterna stöta i botten innan du kan skjuta av uppåt mot ytan och solljuset igen. Vet inte riktigt varför det är så men perspektiv gör oss faktiskt mer tacksamma, ödmjuka och kloka. Har vi inte sett döden rakt i ögonen, uppskattar vi heller inte livet eller lever kanske bara sådär ca 50%. Nära döden upplevelser och det djupaste mörker är faktiskt oftast just vägen till det verkliga livet. Jesus blödde, dog och sedan uppstod Han i ljus och kraft! Han segrade över döden och hopplösheten! När vi kapitulerar och ger upp, börjar något nytt - en ny era. Vi kan dö till det gamla, oss själva och börja leva på riktigt och för andra! Jesus är Livet! Livets Ande pulserar i församlingen - vilken är Hans kropp på jorden idag!

Imorgon firar vi livet i SOS Church och ställer till med fest på Polstjärnan kl 16.00! (Hoppa av på tbane stationen Odenplan, adressen är Sveavägen 77. Det ligger precis vid korsningen Sveavägen-Odengatan. Klicka här för karta!) Föreställningen eller gudstjänsten (vilket du vill) kommer fylla dig med hopp... Du kommer trilla ut på gatan igen runt 18:00 lite yr och vimmelkantig men med förhoppningsvis ny framtidstro... Det blir energi, glädje och kanske torkar vi också bort en tår av tacksamhet. Vi överlevde! Vi lever x 2 nu!

Vi ses och hörs!