08 november, 2012

Åter till Tanzania 2013!


Ber mycket för våra festivaler nästa år... Gud har öppnat upp nationen Tanzania i östra Afrika på ett helt underbart sätt för SOS. De pastorer och församlingar som vi samarbetar med är sååå gedigna, starka och duktiga. Nästa sommar åker vi tillbaks till Tanzania och kör två festivaler. En i juni i mångmiljonstaden Mwanza i nordvästra delen av landet vid Victoria sjön och i juli kör vi vid kusten i muslimska Tanga.
Mwanza är Tanzanias andra stad med ca 2 miljoner invånare. Eftersom Mwanza ligger precis vid Victoria sjön så livnär sig en stor del av folket på fiske. Detta är Sukuma folkets hem som är mycket kända för sitt nöjesliv. En stor del av folket här är animister eller utövar gammal folktro och människo-offer förekommer fortfarande... Man offrar albinos för att lyckas i livet, i business och i familjelivet.
Staden Mwanza...

Här ska alltså Mwanza Signs & Wonders Festival äga rum i juni nästa år! Denna resan är vår missionspraktik för våra elever på SOS Missionsbibelskola och vår systerskola i USA, MCM Ministry School, så den är inte öppen för alla, men forstätt och läs nu så har du chansen att hänga på även om du inte skulle gå vår skola i år;).

Fyra veckor efter är det dags för Tanga Signs & Wonders Festival. Tanga är en strängt muslimsk stad med ca en halv miljon invånare precis vid Indiska Ocean kusten. Den har den andra största import/export hamnen i Tanzania och är känd för sin cement och sisal industri. Tanga är en av de äldsta städerna i Tanzania och ca 90% av populationen är muslimer.
Festivalplatsen i Tanga...

Jag ser så fram emot att få basunera ut det glada budskapet om Jesus och förlåtelse i dessa städer nästa sommar! Häng med oss till Tanga i juli! Datumen för festivalen är den 17-21 juli, så tillkommer ju några dagar för resa mm. Men surfa in på vår hemsida och anmäl dig idag! Klicka här:)! Vi vill ha med ett monsterteam från Sverige, Norge, USA och många fler länder till Tanga i juli! Klart du ska med;)...

Ses i Tanzania nästa sommar?! :)

Vi hörs!