30 juli, 2012

Frälsningsunder i Ohio!


Har predikat hela helgen i Victory Christian Center
i Youngstown, Ohio. En fantastisk helg med massa frälsningsunder! Totalt 100 personer bad en frälsningsbön! Halleluja! Det är en underbar församling och det har varit såå kul att vara här på besök!

Längtar massor efter mitt folk hemma i SOS Church nu! Känns som att jag har varit iväg i evigheter. Saknar mitt älskade Stockholm! I veckan flyger familjen och jag hem och ser redan fram emot nästa söndag! Jag predikar hemma på våra celebrations, du kommer väl?! Har massor av spännande att berätta :).

Förresten - kolla in min podcast! Klicka här :)!

Vi hörs!

27 juli, 2012

Evangeliesentrets sommarkonferens!


Åkte till Norge en snabbis i söndags för att predika tre möten på Evangeliesentrets årliga sommarkonferens i Österbo. Ljuvliga dagar! Jag älskar Evangeliesentrets enkelhet och Jesus-fokus... Bara första mötet sprang ca 80 personer fram på frälsningsinbjudan... 
Jag kom tillbaks till Pittsburgh sent i natt, idag är jag och familjen lediga - sitter just nu på Applebees och njuter :). I helgen predikar jag i Victory Christian Center i Youngstown Ohio, en församling som samlar ca 6,000 människor varje helg, ska bli jättekul att komma dit igen!

Vi hörs!

23 juli, 2012

Fantastisk helg!















Frälsningsbön...

Sitter på flygplatsen i Philadelphia, är på väg till Norge för att predika på en stor sommarkonferens i Österbo. Tänker på vad Jesus gjort de senaste dagarna; 160 personer bad en frälsningsbön på 5 möten (Biker Church and Morningstar Fellowship), omkring 40 st blev andedöpta och började tala i tungor och Hans närvaro var så verklig och nära... Jag älskar Jesus! Han är anledningen till att jag lever, har en underbar familj, är pastor i en vacker församling, har alla älskade vänner jag har och anledningen till att jag går upp varje morgon :)... Jesus är såå vacker!

Vi hörs!

21 juli, 2012

Predikar och njuter USA


I torsdags åkte jag med familjen från Pittsburgh till det lilla samhället Boyertown strax norr om Philadelphia. Vi bor på pittoreska Bed and Breakfast "Twin Turrets" och blir serverade av själva borgmästaren i stan :)...
Jag predikade i Biker Church på torsdagskväll där 16 bikers gav sina liv till Jesus... Ljuvligt! Nu predikar jag i en av våra partnerförsamlingar i helgen - Morningstar Fellowship och igår sprang ca 40 dyrbara amerikaner fram på frälsningsinbjudan! Tack Jesus! 
Pastorsparet Steve och Liz Defrain är goda vänner sedan flera år och såå underbara människor! Deras församling är så hungrig på Jesus, det är så kul att predika här :)! Igårkväll bjöd de oss på "ribs", USA skämmer bort oss :)!
Steve och Liz och Maria och jag njöt kungligt av "ribs" igårkväll...


Snart drar vi igång vår bibelskola i Stockholm för tionde året i rad, du har väl ansökt?! Första skoldagen är den 23 augusti... Klicka här för att ansöka!



Vi hörs!

19 juli, 2012

Ny video från Dar!

Kolla in vår nya video med segerrapporter från vår Signs & Wonders festival i Dar es Salaam!

Vi hörs!

16 juli, 2012

Gettysburg

Summerar en fantastisk helg och fyra möten i Freedom Valley Worship Center... Drygt 120 dyrbara amerikaner har rusat fram och ropat ut en frälsningsbön. Det var 15 st som blev andedöpta och många, jag menar många, helade! :) Jesus är bäst!
Dustin hade svåra smärtor i sin skadade axel. Igår kväll helade Jesus honom och han kunde till och med göra push ups på sen för att testa sitt helande!
Jasmins vänstra armbåde var vänt bak och fram, efter förbön har hon nu helt raka armbågar!
Martha kunde pga svåra smärtor, inte gå i trappor. Igår kväll rörde Jesus henne och hon kunde gå upp och ner i trapporna vid plattformen- utan smärtor!
Vi avslutade hela helgen med att be för olika bönedukar och har tro för att när de kommer i beröring med vänner och släktingar, så kommer fler helandeunder att inträffa!


Vi älskar våra vänner här och är sååå tacksamma för partners som just den här starka apostoliska familjen...

Nu åker vi snart mot Pittsburgh...

Vi hörs!

13 juli, 2012

På väg till USA

Sitter på Torontos flygplats. Flyger snart till Harrisburg i södra Pennsylvania och familjen till Pittsburgh i norra delen av samma stat. Vi träffas snart igen men jag börjar jobba redan ikväll...
Vi var en sväng till Niagarafallen igår och käkade gott, spelade kort och åkte båten "Maid of the Mist" in mot fallen... Ljuvlig dag i drygt 30 graders värme och solsken...Tack Jesus för min familj- de ger mig sååå mycket glädje!

Ska predika i Freedom Valley Worship Center hela helgen. Ser fram emot en riktigt "fet" helig Ande helg!
Vi hörs!

11 juli, 2012

Bibelläsning i Toronto

Sitter hos min svåger och svägerska i Toronto och läser
1 Korintierbrevet. Solen lyser från klarblå himmel och kaffet smakar gott...

"Låt allt hos er ske i kärlek".
1 Kor 16:14

Igår badade vi i sjön Ontario och idag ska vi besöka nöjesparken "Canadas Wonderland".
Vi njuter av att få vara tillsammans- det finns en ömsesidig respekt mellan familjerna och kusinerna älskar verkligen att få hänga.

Mattias (Marias bror) och hans goa skotska Fiona är fina människor med stora och generösa hjärtan. Mattias är dataingenjör och Fiona lärarinna. De har hållt ihop i 15 år nu och deras två flickor börjar blir stora :)

Snart flyger vi till USA och jag börjar jobba igen- världens bästa jobb! :)

Vi hörs!

09 juli, 2012

Kanada


Ikväll sitter jag med familjen på Sunset Grill i Toronto... Landade för bara några timmar sedan, plockade ut en Chrysler 300 S på Avis och rattade in country kanalen :) Vi har fyra dagars minisemester och passar på att hälsa på min svåger (Marias bror) och hans familj som bor här... Barnen njuter frozen yoghurt, subway och kusinerna förstås :)

Vi hörs!

06 juli, 2012

Väckelsekristendom

Väckelse - ett gammalt kristet ord. Ordet finns inte ens i Bibeln faktiskt. Ordet "väckelse" är de gamlas sätt att beskriva hur ett land, en stad eller ett folk vaknar upp för andlighet och börjar söka Gud. Begreppet "väckelse" är slitet men betyder att andlig hunger nu finns där människor tidigare varit helt likgiltiga. Den helige Ande väcker och manar folket till omvändelse från synd men skapar också galen hunger efter frihet, fysiskt helande och ett djupare andligt liv...

Jag tror på "väckelsekristendom". Jag ber att Europa ska få uppleva genuina "väckelsetider". Vill att SOS alltid ska vara en modern "väckelserörelse" i ett en gång kristet Europa... De onådda folken behöver "uppståndelsekristendom" och den gamla kristna världen "väckelsekristendom"...



Bilder från festivalen i Tanzania i juni


Hoppas vi ses på söndag! Jag predikar hemma i mitt älskade Stockholm i två celebrations kl 12 och 16! Välkommen!

Vi hörs!

03 juli, 2012

Segerrapporter från festivalen i Dar Es Salaam!

Eftersmaken är ljuvlig! Gud kysste festivalen i Dar Es Salaam! Fick lite siffror nu i dagarna med antalet människor som är med i uppföljningsklasserna; 25.000!! Tack Jesus! Känner en enorm ödmjukhet och tacksamhet...


01 juli, 2012

Därför dricker jag inte alkohol


Först måste sägas att det behövs vare sig bibliska eller andliga argument för att vara spik nykter och absolutist. Tänk på alla alkoholrelaterade trafikolyckor och brott och all misshandel som skett på fyllan. Så mycket sorg, förtvivlan, blod och utslagna tänder guppar i kölvattnet på lyxyahten med kulörta lampor mellan masterna... Det började med skrattsalvor, citronskiva på grogg-glasets kant och ett parply i drinken och slutade med salta tårar efter otrohet och slagsmål...
Alla barn borde få växa upp i trygga hem utan alkohol och droger. Alla kvinnor borde få älskas, smekas och uppvaktas av nyktra och respektfulla män...

1) Kristen kärleksplikt. Läs Luk 17:1-2, Rom 15:15, 21.

Jag vill aldrig genom min livsstil vara orsak till någons fall. Hjälp mig Gud att aldrig vilseleda någon som är svag och kämpar för ett nytt liv och sin nyvunna nykterhet...

2) Avskild för helig tjänst. Läs 3 Mos 10:8-10, 4 Mos 6:1-3

Jag är präst inför Gud och satt att tjäna mänskligheten som ett exempel värt att efterföljas - hjälp mig Gud!

3) Ett sunt och tryggt liv. 

Min familj och mina vänner njuter när jag är helnykter. De förtjänar mer än fyllesnack, svordomar och ångest... Jag vill njuta livet 100% och förblir därför nykter...

Vi hörs!