05 mars, 2013

The House Modesto


Vilken helg! Wow! Predikat för tusentals vilda och glada församlingsmedlemmar i tre möten i helgen! (The House Modesto har ca 10 000 medlemmar). I måndags kväll hade jag förmånen att leda bön för staden tillsammans med kanske 1200 vilda krigare!


Många har blivit helade och ca 100 andedöpta! Den helige Ande har gjort så mycket! :) Tack Jesus!

Det har också varit så gott att få umgås med Daniel och Stephanie Elvelyck hela helgen. De är sedan en månad anställda i The House med titeln  "Missions Directors". Tänk att min egen älskade "Timoteus" breddar och bygger SOS på USA:s västkust... Är så stolt över Stephanie och Daniel och sååå tacksam för hur Gud ger dem mer och mer nåd och favör hela tiden! De hyr ett stort fint hus och har inrett ett väldigt snyggt och representativt kontor här... :)


Jag har predikat en miniserie under titeln "Trons bön" hela helgen och fokuserat på helande! Gud har varit trofast och bekräftat Sitt eget Ord! I lördags öppnades åtminstone ett dövt öra bland många andra under!

The House Modesto är en kraftfull apostolisk församling helt utan kompromisser! De lovsjunger, hoppar, dansar och jublar! De helar sjuka, kastar ut demoner och ber i tungor så det dånar! De fastar och praktiserar regelbunden stark andlig krigföring! Men framförallt ber de med massor av människor till frälsning! De är ett kraftfullt exempel på att det absolut inte finns några motsatsförhållanden mellan att vara evangeliserande/vinnande och fullt ut helig Ande församling! Har för övrigt aldrig trott nått annat ;).

På onsdag morgon flyger jag till Arizona...

Vi hörs snart igen!
Älskar er! :)