09 december, 2013

Sydeuropa kallar!



Har precis avslutat en fantastisk helg i vår dotterförsamling i Bienne, Schweiz. I lördags genomförde vi vår första konferens kring relationer, äktenskap och familj och hade ett fantastiskt söndags celebration igår. Välbesökta samlingar och ljuvlig atmosfär. Det är en stark församling med tillväxt och strategiskt placerad mitt i centrala Europa. SOS Church Bienne växer kraftfullt under excellenta och visionära pastorers ledning. Mycket är verkligen så imponerande!

Har samtalat med många italienare i helgen som vill att vi ska plantera en SOS församling i Italien. Det kommer! Södra Europa ingår i visionen vi fick från Jesus en gång och vår kallelse att se urförsamlingens geografiska återupprättelse, är på gång att bli fysisk verklighet. När församlingen här i Bienne sprängt 500 vallen börjar det bli dags att tillsammans med dem, plantera i Italien, Frankrike och Spanien... Vi tuffar på. Stad efter stad, plats efter plats, land efter land. Inget stoppar oss! Guds rike avancerar aggressivt och pingst och väckelsekristendom är så attraktivt!

Hemma i Stockholm döpte vi visst ett helt gäng i helgen! Fler och fler anmäler sig till SOS Missions Bibelskola och Ledarskola - vilka faktisk plötsligt fått ny vind i sina segel med vår nya rektors offensiva tro! Ännu är det inte för sent för att ansöka! Ansök här!

Har ätit för mycket både fondue, hästkött och chocklad i helgen och måste akut till gymmet i veckan ;)

Vi hörs!