10 december, 2015

Ett historiskt ögonblick när Afrika tar över

Har varit i Dar es Salaam, Tanzania i knappt 24 timmar och vi har hunnit med en pastorsfrukost med drygt 200 pastorer från stan samt ett arbetsmöte med vårt framtida African Capital City Tour team! Det känns verkligen att ACCT äntligen börjar ta av på allvar nu. Ikväll formade vi den östafrikanska styrelsen som nu kommer att börja hand plocka en stor arbetsgrupp med experter som i sin tur är tänkt att leda olika avdelningar. Den här styrelsen andas kompetens, professionalitet och aggressiv tro! 

Samwel Fred Kamigwa, Dr Huruma Nkone, Bishop Augustine Dedu och Pastor David Chuma!

Vår festival koordinering, förberedelser och uppföljningsarbete i de olika huvudstäderna vi kommer besöka kommer att rulla på ganska självständigt med Peter Almqvist som mentor och bollplank. Thomas Söderlund från Uddevalla och Fiore Landino från Pittsburgh kommer att assistera Peter som koordinatorer och tränas upp de närmsta året för att Peter på sikt bara ska kunna ägna sig åt utbyggnaden av vår festivalanläggning... Vi kommer jobba mycket större och bredare nu!

Visionen som den helige Ande talade så tydligt om för några år sedan...


Vi kommer bygga ett afrikansk TV-arbete för att både marknadsföra SOS, undervisa och följa upp nyfrälsta mer effektivt. Vi börjar även scouta och forma ett mer fast kreativt och musikaliskt afrikanskt festivalband och större team med dansare, musiker och sångare!

Jag somnar mycket nöjd och glad ikväll!

Vi hörs!