10 november, 2016

Your Story

Vi har klivit in i en ny månad och med november följer naturligtvis också ett helt nytt tema för våra celebrations och våra husförsamlingars träffar här i Stockholm. Novembers tema kommer vi att kalla för "Your Story" om att dela med dig av din resa, dina under och din tro till sökarna i Stockholm, vår älskade huvudstad. 

Det är fantastiskt att få vara en del av de stora folksamlingarna som exempelvis våra missionsfestivaler eller Awakening Europe på Friends i Solna som vi just upplevt. Vi behöver massmötet och de är bibliska och viktiga av många anledningar. 


De stora samlingarna föder ny tro, skapar enhet mellan stadens olika församlingar och boostar oss alla att orka fortsätta. Vi är många! Vi är starka! Vi är därför så tacksamma för allt vi fått uppleva den gångna helgen och säger ödmjukt tack till evangelist Ben Fitzgerald och hans team för att de valde att komma till just vår stad. 

Missionsbefallningen handlar inte om siffror och hur många som gensvarat på en evangelists inbjudan i slutet på sin predikan utan istället om dop, andedop och långsiktig lärjungaträning. Det är så viktigt att vi trofast fortsätter att dela med oss av vår tro till våra släktingar, arbetskamrater, grannar och vänner. Vår livstil i SOS är helig och den håller oss skärpta och vitala. Här följer ett kort bibelstudium och en liten handledning...



Your Story


1) Evangelium om Jesu blod i kombination med din egen story besegrar djävulen! Upp 12:11
2) Den helige Andes kraft är direkt kopplad till din story! Apg 1:8
3) Din story berör och är svår att ifrågasätta! Apg 26:1-32
4) Var relevant, vis och radikal på samma gång! Col 4:2-6
5) Var naturlig, ärlig och äkta! Apg 6:8-10

Vi behöver prioritera det viktigaste och hålla kursen... Det viktigaste är att vi alla regelbundet delar vår tro med icke kristna och fostrar nya lärjungar. Det viktigaste är att vi regelbundet åker på missionsresor. 

Sitter i Dodoma, Tanzania just nu, predikar på en ungdomskonferens här som Tanzania Assembly of God arrangerar. Fantastiskt! 

Vi ses snart!