12 april, 2009

Gud är konstnär!

Titeln på min appell ikväll var just; Gud är konstnär (1 Mos 1:27, Job 38:7, Hv 7:1, Ef 2:10) Bibelns Gud är en kreativ skapare, bejublad av en hejarklack med änglar och vi är Hans mästerverk. Priset på en tavla bestäms av både konstnären och köparen. Du är Guds signerade tavla som blev stulen av djävulen men som Han genom Jesus köpte tillbaka, det fick kosta allt... Han betalade med sitt eget blod och liv! Precis som Leonardo da Vincis "Mona Lisa" från 1503 är ovärderlig så är du också helt ovärderlig och dyrbar i Guds ögon. Gud har skapat, älskar och vill ha dig i sitt "galleri" (dvs sin församling)! Den levande Gudens och mästerkonstnärens församling är full av färger, stilar, uttryck och kreativ glädje!

SOS Church har inte annonserat för ett öre än, eller ens startat och ändå strömmar folk till och vi har redan ett momentum och det blåser andliga uppåtvindar... Vi hade påskfest i eftermiddags (sjunde restaurangmötet i city i vår) och trots att många av vårt gäng var bortresta och firade påsk med sina familjer så var vi 115 personer (100 vuxna som betalade för buffé)!!! Ikväll var 23 nationaliteter representerade - Gud bekänner sig verkligen till tilltalet om en internationell församling! Festen var kysst direkt från Himlen och avslutningsvis blev två frälsta och tre andedöpta! I veckan har ytterligare en anmält sig till dop och tre underbara invandrarsvenskar har ansökt till nya bibelskolan som startar i augusti. Andligt självtryck, halleluja!


Vilken fest vi hade ikväll!
Jag kan inte sluta tänka på det... Danstävling, charader, lekar, vacker duettsång och påskägg fulla med godis till barnen! Go och varm gemenskap, riktig urkristen koinonia och massor av Jesus-glädje!

Vi hörs!