13 april, 2009

Ledig dag och snart "plundringståg" jorden runt...


Igår flög Maria och barnen före mig till Thailand...
Jag är "gräsänkling" några dar och har precis städat huset tillsammans med Anna och Jonatan som bor inneboende hos oss (Anna är Marias lillasyster och Jonatan måste ju vara lillsvåger då)... Tvättar, packar och förbereder en jorden runt resa de kommande två veckorna. USA - Thailand - Österrike - Stockholm med täta predikostopp i Louisiana, Californien, Khon Kaen, Wien och sedan hem igen... Undrar vad Gud ska göra och hur Jesu Ande ska överraska?! Jag ber om människors frälsning, mirakel som inte går att ifrågasätta eller tvivla på dvs kraftgärningar och skapelseunder - Jesus grejer helt enkelt!


Ska nog gå en promenad i skogen nu och sedan lägga mig på soffan och se "Insider" med Al Pacino och Russel Crowe, har inte hunnit se en bra film på länge... Behöver vila, ladda och komma i form för en riktig urladdning de kommande veckorna nu...


De är vår och dags att slå Filistéer igen! Vi drar ut på plundringståg för Guds rike! Helvetet ska berövas många dyrbara människoliv och djävulen ska skinnas!

Vi hörs!