03 april, 2009

Vår andliga pappa Ron Johnson på besök!

Vi är såå glada att få ha Ron Johnson boende i vårt gästrum! Ron är en ödmjuk gudsman som älskar människor men inte är rädd för att säga sanningar. Ron har kommit för be, undervisa, guida och umgås med SOS Church en hel helg. Vi åker till kursgården; "Baset" utanför Järfälla hela helgen och sover i sovsäck, skrattar och lovsjunger Jesus! Ohh vad jag ser fram emot sann "koinonia"!

Igårkväll (torsdag kväll) visionerade, bad och lovsjöng vi i våra eventuella framtida lokaler på Kungsholmen! Klicka för bild och vägbeskrivning... Det var så fantastiskt! Livet som pionjär är spännande!

Vi ber, ber, ber, ber och ber nu... Vem ska bli frälst på söndag? Vem ska bli helad eller andedöpt på söndag?! Ron Johnson kommer predika på söndag kl 16:00 och vi är på en ny restaurang igen, en Thai restaurang den här gången (klicka för vägbeskrivning)... Vi bygger ju som bekant en internationell församling och har redan hunnit med Etiopisk och Persisk matkultur och interiör och nu blir det alltså restaurang Mai Tai på söndag, kul! Välkommen alla nyfikna, speciellt du som är sökare och ännu inte kallar dig för kristen! Vi älskar muslimer, hinduer och ateister i SOS Church!

Vi hörs!