21 maj, 2009

Helt nya tider!

Igårkväll åkte jag berusad av Anden från Märsta till Tullinge efter en ledarsamling och ett planeringsmöte inför Harvest Cry... Harvest Cry - klicka här! Vilket team, Almqvists, Zunigas, Stranderg, Elvelycks, Gustafssons, Willkanders och så lilla Amritzers... Så go mat och gemenskap, bibelstudie, ödmjuk bön, ett ömsedigt lyssnade, underordnade för respektive familjs gåvor, kallelse, expertis och erfarenheter och så ett känsligt lyssnade efter vad Anden vill säga... Framtiden är spännande och tillhör oss!

Idag försöker jag ta igen mig och komma i fas för festivalen som drar igång imorgon... Spelar "Wi" med barnen, umgås med vänner och slappar... Nina Andersson är här och snart kommer familjen Zuniga på besök.



På söndag efter sista festivalmötet blir det dopfest i Korskyrkan! Vill du bli döpt eller vill du döpa en nyfrälst vän eller släkting, anmäl dig till vår husförsamlings pastor Emma Gustafsson; 0707-569737 eller till Cicki Hamrén som är ansvarig för vårt uppföljningsarbete; 0707-209044!

Visst finns det en viss sorg kring att lämna något som varit fantastiskt för att våga gå vidare in i något nytt men... När allt kommer omkring... Just nu är allt är så pionjärt igen... Back to basics! Back to the roots! Back to the streets! Kul!
Vi ses väl på Harvest Cry?! Helt nya tider!


Vi hörs!