05 maj, 2009

Vi bygger missionsbas Sverige!

Ikväll träffas vi för byggmöte, på torsdag visionsmöte och på söndag är det "bjuda - med - vänner - söndag" igen... SOS Church Stockholm håller på att födas, byggas och befästas! Nu springer vi också mot Harvest Cry på Nalen den 22-24 maj, välkomna till en kreativ utåtriktad fest då!

SOS familjen har haft några delmål den här våren...
Delmål 1: var den just avslutade missionspraktiken i Thailand.
Delmål 2: är Harvestcry i city.
Delmål 3: bibelskole examen och sedan flytt och nystart i Stockholm city!!!
Allt löper på bra hittills - Gud håller sin vakande och beskyddande hand över oss - tack för Din nåd Herre...

Idag på morgonen läste Maria och jag Nehemjas första 7 kapitel tillsammans efter att vi skickat barnen till skolan.. Alicia skulle på cykelutflykt med klassen - så det blev till att pumpa däck, olja kedjan och packa matsäck mm... När Alicia och Adam gett sig iväg hann vi med ett bibelstudie vid köksbordet...


"De som byggde på muren och de som lastade på och bar bördor gjorde sitt arbete med ena handen och i den andra höll de vapnet. De som byggde hade var och en svärdet bundet vid höften medan de arbetade..."
Nehemja 4:17-18a...

I sommar ska vi försöka hinna bygga fem toaletter, fem kontor, café, barnkyrka (plats för 50-70 barn) och ett litet auditorium (320 platser)... Allt på 770 kvm... Det blir kompakt men en underbar början på missionsbas Sverige... Vi tar inga lån utan bygger kontant med de pengar vi samlar in... Vi räknar med att bygga för ca 400 000 SEK i sommar... När bibelskolan drar igång den 26/8 och vi sedan också proklamerar församling lördagen den 29 augusti är förhoppningsvis grovjobbet klart. Vi fortsätter med detaljer och finputsar under hela hösten... När Walter och Linda Zuniga flyttar hem efter fem år i Bulgarien till nyår kan de få en väldigt fin bas av oss alla som present!

Alla mina bloggläsare; glöm inte att lovsjunga och bara älska Jesus mycket i vår och sommar! Jesus är såå underbar!

Vi hörs!