26 juli, 2009

44 miljoner SEK i bonus, löjligt...

Jag läste häromdagen i en svensk kvällstidning att allas våran svenska favorit till fotbollspelare, Zlatan Ibrahimovic, skulle få ta emot en nätt liten bonus på 44 miljoner SEK när han börjar spela för Barcelona... Okej, kul för honom men i jämförelse med att tjäna Jesus är det löjligt... Att följa, älska och predika Jesus är bonus varje dag direkt från Himlen i form av bönesvar, under och tecken... Min bonus kan inte värderas i kronor och ören. Ledsen att behöva säga det så rått och rakt på men Zlatans bonus förefaller skrattretande efter ytterligare en mirakelkväll i Signs and Wonders Church i Velingrad, Bulgarien... Gud kysser oss! Framgång är alla små stunder med Jesus, Maria, barnen och kära vänner... Framgång stavas ANDENS VÄLBEHAG... Här kan du se ytterligare lite bilder från avslutningsmötet ikväll...

27 personer blev frälsta ikväll!! Sammanlagt har vi bett med 124 personer till frälsning under denna festivalen!!!

Aeirika blev botad i sina ben och rygg. Många års smärta försvann och hon kunde slänga käppen och gå utan den!!!

Såå glad över sitt mirakel...

Itsak blev botad i sina ben. Han hade haltat länge trots att han blivit opererad för just detta, men ikväll gjorde Jesus ett mirakel för honom och här går han helt bra!

Imorgon ska jag och Walter träffas tidigt i en park och träna mage och rygg och sedan läsa Bibeln tillsammans innan jag flyger hem till Stockholm och familjen igen... Älskar livet som pionjärmissionär, pastor, församlingsplanterare och festivalevangelist. Tack Jesus!

Många ansöker till SOS Missionsbibelskola nu! Välkommen du också! Klicka här! Vi längtar efter dig! Ditt äventyr kan börja i slutet av augusti!

Vi hörs!