22 oktober, 2009

Bra utdelnining och annorlunda jaktlycka!

Har precis mellanlandat i Oslo, är lite mosig efter en 11 timmars bilresa från Harads (mellan Jokkmokk och Boden i Norrbotten) till Stockholm, och sedan flyg från Arlanda till Oslo. Är på väg till Trondheim och hinner med ett litet blogginlägg innan flyget lyfter om några minuter...


Skallen snurrar efter några dagars intensivt letande efter älgen som vi inte kunde hitta... Men det blev ändå bra utdelning till slut, om än något annorlunda jaktlycka. Jag fick föra min 28-årige hundförare Samuel till tro, vi bad en frälsningsbön redan på avslutningen av första jaktdagen! Samuel – välkommen med i Guds rike, nu har du Jesus med dig både i hjärtat och i skogen!


Jag fick också hjälpa två nyfrälsta övervintrande Lettiska bärplockare till andedop. De hade bett en frälsningsbön för tre veckor sen med Per och Carmelina Adeström här uppe som också stod som värdar och hade inbjudit till det här vildmarksäventyret. Nu var det då dags för andedop och båda två sprutade i tungor innan kvällen var över. Annars har det berättas många historier och vi har skrattat och gråtit tillsammans... En tre dagars minisemester är över. Det finns inget som rökiga lägereldar, kaffe på termos och riktig ”grabb gemenskap”!



I helgen predikar jag i Betel Trondheim. Ser mycket fram emot det. Ska bli kul att lära känna deras nya pastor Frank Erlandsen.

Vi hörs!