08 oktober, 2009

Dop bassängen på plats!

Äntligen är vår dop bassäng monterad och på plats i våra lokaler på Kungsholmen! Vi fyller den med drygt 5000 liter vatten på lördag. På söndag är det dopfest! Två nyfrälsta är visst redan på gång till dop och anmäl om du har någon nyfrälst du vill döpa nu på söndag. Skriv ett mail till Emma Gustafsson, emma.gustafsson@missionsos.org, och du blir lycklig dopförättare innan du hinner snyta dig!

Dop i Mälaren tidigare i år...

Jag håller på att undervisa Apostlagärningarna på SOS Missionsbibelskola och njuter av alla rapporter om frälsningsunder och andedop som sker i veckorna genom våra underbara elever. Ikväll har vi haft "pastorsbön" hemma hos oss - vilken ljuvlig ande av bön, ödmjukhet, förkrosselse och tro som var utgjuten i vårt kök - halleluja! Framtiden är vår!

SOS Church startade med 53 vuxna medlemmar och har nu redan fördubblats och har passerat 100 sträcket med god marginal! Ca 150 vuxna går nu regelbundet på våra gudstjänster och vi pendlar mellan 100 och 130 vuxna besökare på söndagarna. SOS kids växer hela tiden!

Jag njuter av att få vara pastor i Stockholm och varje dag är ett äventyr med den helige Ande!

Vi hörs!