18 december, 2009

Njuter av familjen Zuniga

Vi har inneboende igen! Yes! Maria och jag har alltid haft människor som bor hemma hos oss. Nyfrälsta som behöver hjälp, människor som mår dåligt och behöver stöd, missionärer som är hemma och vänder, bibelskolelever och gäster i långa rader... Vi älskar just detta! Vi njuter av att få ha ett öppet hem och fullt med folk kring köksbordet. Nu bor hela familjen Zuniga (fem personer) i källaren - helt underbart! Linda och Walter och söner har precis i dagarna flyttat hem från en fem års missionärsinsats i Bulgarien. Vilka hjältar! De har planterat en församling hos Pomak-folket (onått vad gäller evangelium för fem år sedan), startat upp en bibelskola och precis börjat multiplicera sig i regionen... Nu bor de hos oss i Tullinge på obestämd framtid och vi njuter som sagt kungligt. Den 3 januari avskiljer vi Walter och Linda och insätter dem som vice föreståndarpar i SOS Church och fasar in dem i församlingsarbetet under 2010.

Familjen Zuniga...

Storfamiljsliv! Maria och Linda hjälps åt med barnen och sysslorna i hemmet och Walter och jag möts för bibelläsning och bön i köket tidigt på morgonen, tränar ihop, möter lärjungar och bygger församling tillsammans...

Idag är det julfest för SOS Missionsbibelskola och imorgon kväll (lördag) församlingens första julshow kl 18:00 och sedan en till på söndag kl 16:00! Fest i dagarna tre!

Vi hörs!