20 februari, 2010

Evangeliets ABC

Gick första ronden av tre i matchen - Markham Woods Church igår kväll...


Drag! Rap artisterna 3MA inledde med låten; "We are More than Conquerors" och ca 200 vilda tonåringar gick totalt "bananas" längst fram i kyrkan! Förlåt svengelskan men lite påverkad blir man av miljön även om jag är rätt stark på att stå emot grupptryck annars ;). På stolarna satt alla som fyllt 40 och alla mellan 20-40 stod upp och gungade med... Jag stod upp och gungade med och försökte klappa i takt ;). Predikade Jesus och "kraften i förlåtelse" och drygt 40 responderade på frälsningsinbjudan (45 uppföljningskort fylldes i) och sedan bad vi med tonåringar till andedop och ca 35 började spruta i tungor!


Svettigt, långt eftermöte - men det finns inget som evangeliets ABC! Fet-njuter!



Peter och jag avslutade kvällen i gott sällskap med tre ungdomspastorer - på Chilis. På Amritzers meny; ribeye steak, corn on the cob, mashed potatoes with pepper gravy... Livet kan inte bli bättre eftersom framgång stavas just; frälsning, andedop och stek i goda vänners sällskap!

Snart går vi andra ronden - rapport följer!

Ps; Fick precis rapport hemifrån via SMS att det blir dop både imorgon och nästa söndag i SOS Church Stockholm! Gud är god!

Vi hörs!