19 mars, 2010

Församlingen i mitt hjärta


Hemma igen. Hann med en "date" med min Maria igårkväll - Abyssinia (etiopisk restaurang) och bio på Sergel biografen på Hötorget... Vi bröt en tre dagars fasta inför Tanzania festivalen med en brakmiddag - vet inte hur nyttigt det är egentligen men gott var det i allafall ;). Idag är det pastorsplikter som gäller - själavårdsamtal, planering, administration men också kaffe med sökarvänner i eftermiddag... Njuter vid tanken att vi döper på söndag igen i SOS Church... Njuter också av de facto att jag får träffa församlingen igen - det blir kramkalas och kära återseenden! Jag är konferencier på söndag och vår musik och kreativa pastor Julia Willkander predikar! Kom gärna och besök oss på Warfinges väg 26 på Kungsholmen kl 16:00 för celebration! På söndag blir det flera överraskningar och nyheter och du vill inte missa det om du har ditt hem i SOS Church!

Avslutningsvis ska du få tips till starkare vardagskristendom;

1) Lovsjung Jesus mycket och spontant! Lovsjung i bilen, vid köksbordet tillsammans med familjen, i soffan med dina vänner osv... Ta fram gitarren och bara sjung och spela med den enda anledningen att du älskar och är tokig i Jesus... Inget speciellt som du eller ni ber för, inga klagovisor eller frustrationer utan bara ren lovsång till Gud... Lovsången gör dig stark, och du blir full av Guds Ande!

Tjäna Herren med glädje, kom inför hans ansikte med jubelrop!
Ps 100:2

2) Profetera! Tala ord från och inspirerade av den helige Ande till dig själv, över din familj och till dina vänner! Be tills du ser och be och tala profetiskt!

Tungan har makt över död och liv, de som gärna brukar den får äta dess frukt.
Ords 18:21

Lovsång och profetia laddar oss som kristna och gör vårt liv tillsammans med andra kristna starkt och explosivt! Lovsjung mycket med dina nyfrälsta vänner och profetera över dem - de behöver det!

Vi hörs!