02 mars, 2010

Tusen reflektioner en ledig måndag...

Predikade i New Life Assembly i Youngstown hos Juan och Deidre Rivera söndag förmiddag - så kul! Ung pigg och stark församling - många responderade på frälsningsinbjudan och vi förlöste en armé av evangelister i slutet på gudstjänsten! Juans församling kommer att explodera med en aggressiv tillväxt! De står med oss i onådda folk mission som en av de senaste och nyaste partnerförsamlingarna i USA och backar både vårt arbete i Etiopien och Bulgarien...

I söndags kväll hade jag ett ledarseminarium med alla MCM:s pastorer (Jeff och Melodie Leakes ledarnätverk) i Sharpsburg och talade om "kallelsen". Kallelsen är efter frälsningen det heligaste i våra liv och gör att vi fortsätter springa framåt år efter år, motiverade och under ständig himmelskt elds regn! Gud sitter i sin himmel och skjuter välsignelser på oss därför att vi gör det Han bad oss göra - tänk att få vara kallad och uppbackad av Gud!

Fick höra igår (måndag) att det redan är 17 tonåringar anmälda till vår "Youth Kick Off" nästa helg hemma i Stockholm - wow that is a jumpstart! SOS Youth kommer att explodera och bli ett riktigt stort ungdomsarbete som berör Stockholms innerstad snabbt! Tror mycket på vårt ungdomsledarteam och speciellt Anna och Jonatan som ungdomspastorer! Grymt! Fett! Genombrott! Vi bygger vidare på "drömkåken" i city!

Peter och jag har hunnit träna och tjejerna (Maria och Martina) passar på att shoppa ;). Ja, ja livet är bra!


Ps; Åkte förbi den här fågelholken igår och tänkte; USA is truely "a nation under God", till och med fåglarna har egna kyrkor då har evangelium haft inflytande :)

Vi hörs!