16 juni, 2010

Harvest Cry i Gettysburg


Ca 40-50 dyrbara amerikaner responderade på frälsningsinbjudan och ca 25-30 blev andedöpta med tungotal som tecken ikväll! Ja, så har vi kickat igång Harvest Cry i Gettysburg :)!


I SOS fostrar vi andliga krigare och inte pacifister! Idag när jag var i bön på hotellrummet så läste och mediterade jag Domarbokens 4-5 kapitel. När Israels stammar skulle dra ut i krig mot den kananeiske kungen Jabins här, responderade stammarna väldigt olika på inkallelseordern... Ruben höll stora rådslag och lyssnade på flöjtspel står det. Paneldebatter och konserter skulle man också kunna säga ;). Stammarna Dan och Aser stannade vid sina skepp och havsstränder. Segelbåtar, surfing och vattenskidåkning och solbeacher med moderna ord uttryckt. De var upptagna med helt fel grejer i krigstider.

Men Sebulon var ett folk som föraktade döden, Naftali likaså, på stridsfältets höjder.
Dom 5:18

SOS är som stammarna Sebulon och Naftali ungefär. Vi gillar inte långa sammanträden, paneldebatter, konferenser och konserter. Vi föredrar pionjära onådda folk festivaler och församlingsplanteringar före segelbåtar, surfing, vattenskidåkning och solbadande... Vi är krigare! Tack Jesus för ytterligare en frälsnings- och mirakelsommar!

Vi hörs!