15 juni, 2010

SOS Homecoming och 1-års jubileum!

Sista helgen i augusti, dvs den 27-29/8 blir så fet! Helt grym! Vi laddar som vi aldrig gjort tidigare i SOS 14 åriga historia :). Vi har bjudit in evangelist Christian Hedegaard från Danmark att predika hos oss i ett "mirakelmöte" på fredagkvällen! Evangelist Jean- Luc Trachsel från Schweiz predikar i ytterligare ett "mirakelmöte" på lördagkvällen! Samtidigt kommer vi att gatuevangelisera både dag och natt och siktar på att ha flera hundra gatuevangelister i full gång ute i city! Alla fd SOS bibelskolelever och våra vänner och partners hälsas härmed varmt välkomna till Stockholm - följ med oss ut på gatorna!

Söndagen den 29/8 firar SOS Church Stockholm ett år och pappa Reinhard Bonnke predikar, skördar och firar med oss! Vi har bokat Globen Annexet och räknar med brakfest kl 16:00!


Vill du vara med och ge till Reinhard Bonnkes missionsarbete i Afrika genom SOS så sätt in en gåva på Pg 830 75 50-7 och märk gåvan "Reinhard Bonnke". Vi hoppas kunna skicka en jätte-gåva till Reinhard Bonnkes organisation; Christ for all Nations!

Vi hörs!