23 juni, 2010

SOS firar ett år på CCC!


Ja... Snart smäller det! Tänk att vi redan firar ett år som cityförsamling den 29 augusti! Om bara två månader invaderar vi Stockholms gator, den 27-29 augusti! Kan knappt bärga mig faktiskt... Det är ett väldigt intresse från så många håll. En hel ungdomsgrupp från Norge kommer för att hjälpa oss gatuevangelisera och amerikaner bokar just nu biljetter för att få sitta på första parkett. Släktingar till våra medlemmar planerar en helg i Stockholm i slutet av augusti och då inte för att njuta sensommarvädret, utan vilda evangelisttjänster!

Vi kommer att hålla till på CCC i Stockholm...

Vi har bokat sovsalar. Vi ordnar just nu med nödvandiga tillstånd för strategiska platser för "outreach" i city. Vi har precis bokat CCC (Stockholm City Conference Center) på Barnhusgatan mitt i Stockholm med 1400 sittplatser för ett-års jubileet med evangelist Reinhard Bonnke på söndag eftermiddag kl 16:00!

På fredagkväll (den 27/8) predikar min gode vän och den såå kärleksfulle och radikale evangelisten Christian Hedegaard från Danmark! Han har ett enormt hjärta för utslagna och hemlösa och driver rehab för missbrukare och hem för psykiskt sjuka människor i sitt hemland. Jag tror på både befrielser från demoniskt betryck och Guds hjärta kommunicerat för trasiga själar den kvällen. På natten ger vi oss ut på stan tillsammans som församling och fiskar och bara älskar människor in i himlen!

Christian Hedegaard och hans fru Karen...

Jean-Luc med sin fru Josiane...

På lördag är vi ute igen både lunchtid och nattetid och möter stockholmarnas nöd och responderar på SOS-signalerna efter omedelbar hjälp! Vi ber för Stockholm på lördag eftermiddag mellan kl 15:00-17:00 och lyssnar sedan till den schweiziske helandeevangelisten Jean-Luc Trachsel - förvänta dig direkta och omedelbara fysiska mirakler!

Ååååå vad jag längtar! Evangelister från hela Europa kommer till Stockholm - danskar, schweizare och tyskar! Det blir de vassaste europeiska evangelisterna vår kontinent fött fram till vårt "SOS Homecoming" och vårt lilla jubileum - såå kul!

Förövrigt kan jag berätta för dig att väldigt många söker till både SOS Missionsbibelskola och vår Ledarskola just nu, ansök du också - här!

En evangelistisk mirakelbomb smäller i slutet på augusti i centrala Stockholm och vi känner oss laddade med helig Ande som talibaner med dynamit och sprängdeg ungefär :). Missa inte detta! Fd bibelskolelever och missionärer - välkomna till Stockholm! Hjälp oss fiska människor! Alla våra vänner, partners och nyfikna är så välkomna att fira Jesus, missionsbefallningen och den levande Gudens församling med oss!

Vi hörs!