30 augusti, 2010

Vi saknar ord :)

SOS Homecoming och SOS Church ett års jubileum kan sammanfattas i ordet glädje! I helgen har vi haft sammanlagt över 2000 personer i fyra samlingar dessutom två stora torgshower på Medborgarplatsen och en på Drottninggatan!

Sigfried Tomazsewskis predikan på lördagkvällen var en "kärleksbomb" som detonerade mitt i SOS familjen - tack helige Ande!

Söndagens ett års firande på City Conference Center med hela världens evangelist pappa Reinhard Bonnke blev en "glädjebomb" och en mirakelgranat i eftermötet! Tack älskade Jesus!



Ca 1200 personer kom och firade med oss på CCC! Många dyrbara stockholmare bad en frälsningsbön och helandevittnesbörden avlöste varandra som ett smatterband - ca 10 personer berättade jublande från scen om under Jesus gjort i deras kroppar igårkväll!

Jesus gör under...


När SOS styrelse åt en tre rätters middag tillsammans med Reinhard Bonnke och CfaN teamet på Sparreholms slott sent igår kväll rann många tårar av tacksamhet längs våra kinder...

Själv är jag så tacksam för alla bönestunder, djupa samtal och skratt tillsammans med pappa Bonnke i Chevan till och från sörmländska slottet Sparreholm där han och teamet bodde i helgen... Gömmer speciellt en profetia i mitt hjärta som rörde mig djupt... Tack Jesus!

Sparreholms slott...


Tack Gud för att vi fick ha gudsmannen Bonnke som som hedersgäst i vår församling! Tack Jesus för allt vi fick ta emot direkt från himlen!


Frälsningsinbjudan...

Vi hörs!