02 september, 2010

Uppföljning, boksignering och snart dubbla gudstjänster!

Snart söndag igen! I love Sundays! Ser sååå fram emot att träffa församlingen den 5 september och predika "Power Evangelism del 2"... Söndagen blir den första samlingen i en höst som kommer att handla om uppföljning och träning av nykristna... SOS handlar bara om missionsbefallningen, lärjungaträning och hur vi ska vinna Stockholm och de onådda... Alla vinner en lärjunge varje år!


Jag kommer sätta mig vid ett bord i caféet och signera min nya bok precis efter vår celebration - kul! Har redan fått rapporter från någon som hunnit läsa ut boken; Ett skådespel for världen - den släpptes ju i söndags för bara fem dagar sedan! Den snabba läsaren utbrast att nu äntligen förstår hon vad det apostoliksa är för något och varför SOS fungerat och fungerar som det gör!

Helgen den 10-12 september börjar vi hålla dubbla celebrations i SOS Church, dvs gudstjänster både lördag den 11/9 och söndag 12/9 kl 16:00! Det blir alltså tre gudstjänster varje helg inklusive SOS Youth på fredagskvällarna från och med den 10/9! Vi håller på att spränga våra lokaler och måste skapa fler samlingar helt enkelt för att få plats! Vi har precis köpt 70 nya stolar och har nu sammanlagt 270 stolar i vårt lilla auditorium och ytterligare ca 70 stolar och barstolar i vårt café - 340 sittplatser är alltså maxade lokaler... Vi behöver be om en ny lokal redan nu! Nästa sommar intar vi något nytt och större!

Vi hörs och ses!