04 september, 2010

Valspurt i Sverige

Nu står striden mellan alliansen och de rödgröna. Socialister eller borgare - vem kommer att ta makten och styra Sverige de närmsta åren? Sverige befinner sig i valspurtstider igen... Själv ber jag för Stockholm och Sverige och för att de kristna värderingarna ska få segra i vårt samhälle! Biblisk etik, moral och rättfärdiga och gudfruktiga värderingar är det viktigaste för en kristen väljare att tänka på, tror jag...


Att värde-välja istället för att i första hand rösta med min personliga ekonomi och plånbok i tankarna måste vara sant kristet... Svårt att veta var man ska lägga sin röst ändå, jag vet... Ett parti kan vara i linje med Bibelns undervisning i en jämställdhetsfråga men helt ute och cykla i en moralisk eller etiskt fråga, eller tvärtom... Ett parti är värdeliberalt och rättvist och ett annat istället orättvist och värdekonservativt utifrån Bibelns undervisning. Det är inte alls självklart som kristen var man bör stå partipolitiskt... Herre hjälp oss i Sverige!

Imorgon är det söndag igen! Jag längtar efter att söka Gud tillsammans med mina syskon i församlingen! Vi behover höra Guds Ord, lyssna och lyda... Vi behöver stämmas till ödmjukhet och den helige Ande behöver göra våra hjärtan mjuka... Vi behöver inte bara välja rätt i valet utan också i alla livets tester och stora frågor... Vår inre röst är avgörande... Helige Ande hjälp oss!
Vi ses och hörs!