25 oktober, 2010

Värderingar

En värdering kan vara sociologiskt, psykologiskt eller kulturellt betingad säger Wikipedia. En värdering är oftast ett resultat av en filosofisk, religiös eller ekonomisk nogrann övervägd undersökning enligt de flesta ordförklaringar och analyser. Värderingar formas över lång tid och styr sedan våra val, prioriteringar och vårt handlande när vi ställs inför tuffa beslut.

Mina värderingar har jag försökt att grunda först och främst på Bibelns absoluter. Sedan jag blev en kristen har det pågått en radikal värderingsrevolution i sinne och livsföring. Det sociologiska och kulturella traditionerna i nationen måste faktiskt förändras, reformeras och underställas Bibelns etik, moral och filosofi. Värderingsreformationen och den helt nödvändiga kristna kulturrevolutionen sker oftast genom bibelförankrad förkunnelse, andeutgjutelser och genuina väckelserörelser!


Apostolisk och apologetisk revolution i landet är ett måste, men bara till följd av en sant andlig, genuin och Jesuscentrerad väckelserörelse! Apologetiskt arbete utan livets Ande blir lagiska och torra intellektuella slag i luften. Omvändelser, frälsningsunder, kraftfulla andedop och mirakler för hela familjer som sedan leder till radikalt förändrad livsföring med livets Andes lag som ledstjärna är vad vi bör eftersträva och med all kraft kämpa för.

Folkväckelse kommer att producera nykterhetsrörelser, nya politiska partier, salta kristna mediakanaler och nyhetsorgan. Väckelsekristendom och evangelistens tjänst måste uppvärderas eftersom det enkla evangeliet äger den sprängkraft som kan förändra ett folk och en nation!

Gud ge oss ett väckelsekristet genombrott i Sverige!

Vi hörs!