03 januari, 2011

2011 - krigaren vaknar!

Efter en skön jul och nyårsvila har vi då igår haft Kick Off och visionssöndag nr 1. Visionssöndag nr 2 blir den 16/1 kl 14:00 med visionsmöte för våra medlemmar och kl 16:00 - Celebration för alla!

Det är bra att börja året med bön och fasta för att lyssna in vad Anden viskar. Jag njuter alltid av de första dagarna i januari som brukar bli en tid av bön, rening, helgelse och uppladdning inför vårens framryckningar! Imorgon kväll samlas pastorsteamet för bön och på onsdag blir det ytterligare en ledarsamling med inriktning på bön och bibelläsning... 2011 är året då "krigaren vaknar"... Vi är inte fd krigare utan fortsätter träna, ser över våra vapen och går igenom utrustningen för att med jämna mellanrum dra ut i fält för Guds rike! Fronten är vårt liv.


Skyttegraven, kulregnet och krutröken är vårt element. Visst är det skönt med glögg, kaffe och kortspel i köket men nu är det dags att predika evangelium, lärjungaträna och tända eldar i städer och hos folkgrupper som fortfarande lever i demoniskt mörker!




Vår livsstil är viktig! SOS disciplinerade livsstil har ibland förtalats och föraktats av själiska människor i kristenhetens pacifistläger, men krigarens livsstil är ändå helt avgörande för seger. Jesus har redan besegrat vår fiende djävulen på korset för två tusen år sedan! Djävulens desperata reträttkrig bör nog fördenskull ändå inte föraktas eller förlöjligas... Många är de kristna som i övermod gjort just detta och kanske också just därför fallit för en av fiendens giftiga pilar... Vår fiende är lömsk, bakslug och smart. Därför behöver vi fortsätta att odla och arbeta med;

1) Starka inre liv (bön, fasta och bibelmeditation)...
2) Umgås med ickekristna och lärjungarräna nyfrälsta varje vecka...
3) Leva sunt dvs äta rätt, träna och ta tid med våra familjer...


Jag hör Anden viska; "2011 är året då krigaren vaknar!"

Fyra festivaler i Pakistan! Visst ska du med i år?! SOS Missionsbibelskola eller Ledarskolan! Visst ansöker du väl i år?! 2011 är året då du döper en nyfrälst vän! 2011 är året då du blir stark på att hjälpa nya lärjungar bli andedöpta! 2011 är året då du kastar ut en ond ande för första gången! 2011 är ditt genombrottsår!

Vi hörs!