15 april, 2011

På söndag firar vi segern i SOS Church!

För 20 år sedan fick Zarina ett hårt slag mot hennes öra, hon förlorade hörseln och fick en hörapparat. I fredags lämnade hon sin hörapparat och sade: "Här är min hörapparat jag behöver den inte mer".

Amos är 4 år gammal. Fram till i lördags har han bara kunnat åla sig fram. Efter helandebönen satte mamman ner honom och han började att ta sina första stapplande steg.

Ramsha är 11 år och har blivit buren hela livet. Hennes fötter hade aldrig kunnat bära henne. Igår blev hon fullständigt helad och började att gå!

På Samuels hals satt cancertumörer som var stora som ägg. Allt började för sex år sedan då han inte kunde prata ordentligt och hade väldigt svårt att äta för att han hade så ont. Nu har tumörerna försvunnit helt! Hans farbror, som var med honom på festivalen, är så tacksam och säger "Tack för att ni kom till Sialkot"!

När Asmatari fick läsa ur Bibeln efter helandebönen så kunde hon se vad det stod igen. För 4 år sedan fick hon en ögonsjukdom som satte ner hennes syn kraftigt. Men när Johannes bad en helandebön så blev hon helad på en gång och tårar faller ner för hennes kind.

För 7 månader sedan fick Shenevir, 18 år, en hjärntumör. Detta resulterade i att han inte kunde se ordentligt. Han tappade synen och kände bara igen folk genom deras röster. Han kunde inte lyfta armen ordentligt för att dricka ett enkelt glas vatten. Men nu har han fått sitt mirakel! När vi testar hans ögon så kan han de helt klart. Jesus har botat honom!

Tack tack Jesus!

Vi hörs!